+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

A Horváth Építőmester Zrt. lett az új névadó szponzorra a felnőtt ceglédi kéziseknek!

by: ckkse

0

Cegléd városában a kézilabdasport nagy hagyományoknak örvend. A patinás múlttal rendelkező, sok-sok nagy sikerrel kikövezett évtizedeket maga mögött tudó Ceglédi KKSE régóta keresett, egy olyan stabil hátteret biztosító, sportban is elkötelezett névadószponzort, amely olyan jövőképet hozhat a csapat számára, amire mindig is vágyott. Ezért óriási és egyben örömteli hír, hogy hosszas tárgyalások után – a térség egyik legnagyobb sportot is támogató cégével – sikerült szerződést kötnie Kis Róbert elnökünknek. Büszkén jelentjük tehát be, hogy immáron hivatalosan is új néven fut kedvenc csapatunk, köszönhetően az új névadó szponzornak ezentúl HÉP-Cegléd lett a nevünk! Kis Róbert elnök munkája mellett, szeretné kiemelni a sportért mindig elkötelezett Földi László országgyűlési képviselő közbenjárását. És akkor bővebben új névadószponzorunkról, a HÉP-ről:

 

A Horváth Építőmester Zrt., mely családi vállalkozásként indult, idén ünnepli alapításának 21. évfordulóját. Az alapító Horváth Róbert építészmérnök munkássága előtt tisztelegve, a vállalat cégnevét megőrizte.

A társaság fő profilja az építőipari generálkivitelezés, és az ehhez tartozó egyéb építőipari szolgáltatások teljeskörű ellátása.

Kitartó és türelmes munkával, számos technológiai fejlesztéssel, az emberi erőforrások folyamatos bővítésével, lépésről lépésre érte el a HÉP, mai pozícióját.

A cég a kor egyre szerteágazóbb kihívásainak megfelelően magasan képzett vezetőkkel, kiváló építész – és építőmérnökökkel, technikusokkal, valamint jól felkészült, rugalmas szakembergárdával, minden igényt kielégítő gépparkkal, és kiterjedt szakipari és beszállítói partnerkapcsolatokkal rendelkezik.

A központ kezdettől fogva Kecskemét városa. Azonban nem csak a régióban, az alföldi településeken aktív a cég, hiszen az ország szinte minden területén adtak már át komoly építési projekteket.

Bár már komoly vállalattá fejlődtek, fontosnak tartották a kezdetektől fogva a családias hangulatot, a vezetők elérhetőségét, hogy az alapvető emberi értékek maradjanak meg a mindennapokban is.

A HÉP évek óta közvetlenül támogat társadalmi célokat, elkötelezett a pozitív társadalmi törekvések iránt, így nagy örömükre szolgál, hogy mostantól Cegléd város egyik legnagyobb hagyományaival rendelkező sportját, a férfi kézilabdát is támogatni tudják!

 

KÖSZÖNJÜK CEGLÉD VÁROS NEVÉBEN!

Hajrá HÉP, hajrá Ceglédi kézi, HAJRÁ HÉP-Cegléd!