Eseménynaptár

<<  Október 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

NB I. TABELLA 18/19

1. MOL-PICK Szeged
 2.  Grundfos Tatabánya KC
3. Telekom Veszprém
4. Csurgói KK
5. Sport36-Komló
6. HE-DO B.Braun Gyöngyös
7. Dabas KC VSE
8. Balatonfüredi KSE
9. Ceglédi KKSE
10. CYEB Budakalász
11. Ferencvárosi TC
12. Mezőkövesdi KC
13. DVTK-Eger
14. Vecsési SE

 

 

Szponzoraink

cimer
 knottlogo-1  
 patent logo
 


JV SELECT JPEG

szzrt-logo
konfido-max-logo
543ce83c1cec8


3285 large
ecseri-kft-cegled-logo
europetrol-cegled

Támogatóink

Címlap Cikkek

Utánpótlás Hírek

gepaa

U14

 

2017.11.18 – án u14 es csapatunk idegenben mérkőzött meg a Főnix ISE ill. a Veresegyház VSk csapata ellen. Az első mérkőzésen magabiztosan végig vezetve, jó támadó játékkal és harcos védekezéssel szerezték meg a két pontot.

 

A második mérkőzésen a koncentráció hiány, és a fáradtság megmutatkozott a fiataloknál, így már az első félidőben 6 gólos hátrányt szereztünk. A második játékrészben sajnos csak kozmetikázni tudtunk az eredményen, de a mérkőzést sajnos nem tudtuk a mi javunkra fordítani.

 

Tóth Norbertet az u 14 es csapatunk edzőjét kérdeztük a mérkőzésekről :

 

-Visszavágásra készültek a fiúk, hiszen alulmaradtunk a Főnix és a Veresegyházával szemben is. Az első mérkőzésünket a Főnix ISE csapatával kezdtük és egy magabiztos, olykor szép támadójátékkal, valamint jó kapusteljesítménynek köszönhetően győzedelmeskedni tudtunk.

 

A Veresegyházi mérkőzésre sajnos már nem ez volt jellemző. A nyitott és határozottabb védekezés elbizonytalanította támadó játékunkat és sajnos a kapuban sem tudtunk hozzátenni. Csak a második félidőben sikerült felvenni a ritmust, egy-egy egyéni teljesítménynek köszönhetően de sajnos ez már késő volt.

 

1.Mérkőzés

 

Főnix ISE- Ceglédi KKSE : 17-21  félidő : 7-11

 

Cegléd : Kovács Dávid,; Farkas Bence 3; Eszes Erik Csaba 1; Kádár Bernát.; Magyar Gergő 5; Emődi László Arnold.; Takács Tamás 3; Sárkány Norton Alex 1; Szeleczki Lóránt 3; Reznák Bence 3; Mácsár Zsolt Márk.; Csinos-Kovács Tamás 2;

 

2.Mérkőzés

 

Veresegyház VSK – Ceglédi KKSE 22-18 félidő : 14-8

 

Cegléd: Kovács Dávid,; Farkas Bence ; Eszes Erik Csaba ; Kádár Bernát.; Magyar Gergő 3; Emődi László Arnold 1; Takács Tamás 1; Sárkány Norton Alex 2; Szeleczki Lóránt 7; Reznák Bence 4; Mácsár Zsolt Márk.; Csinos-Kovács Tamás ;

 

Serdülő

 

Serdülő csapatunk itthon mérkőzött meg az Orosházi FKSE – Linemar csapata ellen.

Elég bizonytalanul kezdtük a mérkőzést és sajnos ez az egész meccsre rátette a bélyegét. Az első játékrészben csupán 4 gólt tudtunk szerezni. A második félidő már valamivel élvezhetőbb volt, de sajnos ez ide kevés volt. Nagyon sok technikai hibát vétettünk, amit az Orosházi fiatalok nem hagyták megtorlás nélkül.  Az Orosháza magabiztosan maga mögé utasította serdülő csapatunkat és elvitték a 2 pontot.

 

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE – LINAMAR: 12-25 félidő 4-14

 

Cegléd : Peszeki Norbert 2; Makai Norbert 2; Fülöp Attila 2; Maradics Dániel ; Dobosevic Tamás 2; Boda Nándor .; Muhari Zsolt 1; Dávid Endre Márk 1; Maradics József .; Lemnyi Péter 1; Tóth Marcell.; Dávid Tamás 1; Pető Imre.; Konyicsák Tamás.; Alexa Tamás.;

 

Ifi

 

Ifjúsági csapatunk szintén itthon vette fel a kesztyűt, szintén az Orosházi FKSE csapatával szemben. Nagyon harcosan, alázattal és kevés technikai hibával magabiztos győzelmet arattak a Ceglédi fiatalok.

 

Jakab László edző :

-Nagyon örülök ennek a győzelemnek, hiszen megérdemelték már a fiatalok. Egy nagyon jó védekezésnek köszönhetően nagyon sok könnyű gólt tudtunk lerohanásból szerezni és felállt fal ellen sem remegett meg a kezünk.A végjátékban még kozmetikázni tudott az Orosháza , de ezt betudom annak hogy elfáradtunk és tudtuk hogy ez a mérkőzés már a miénk.  Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy hazai pályán végre megmutatták mire is képesek valójában. Ez a győzelem kellett, mint egy falat kenyér.

 

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE – LINAMAR 30-27 félidő : 15-11

 

Cegléd : Krupincza Máté 5; Lemnyi György .; Herczeg Patrik 7; Ócsai András .; Csapi Bence Jenő 11; Müller Bence.; Farkas Nimród.; Konyicsák Tamás.; Turi Attila 5; Makai Norbert.; Vámosi Gergő .; Peszeki Norbert 2; Fodor Máté.; Boda Dániel.; Orosz Richárd .; Alexa Tamás.; 

Megosztás