Eseménynaptár

<<  Augusztus 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

NB I. TABELLA 18/19

1. Balatonfüredi KSE
 2.  Ceglédi KKSE
3. CYEB Budakalász
4. Csurgói KK
5. Dabas KC VSE
6. Eger SBS Eszterházy
7. FTC. KN KFT
8. Grundfos Tatabánya KC
9. Gyöngysport KN KFT
10. Mezőkövesdi KC
11. MOL-Pick Szeged
12. Sport36-Komló
13. Telekom Veszprém
14. Vecsési SE

Szponzoraink

cimer bss
 abonett  ep
 patent logo infocegled
 
-hummel padló

JV SELECT JPEG
Logo BEMER Group RGB
szzrt-logo
konfido-max-logo
543ce83c1cec8


polimedia

Támogatóink

Címlap Cikkek Korábbi évadok hírei

Pocsai Rajmund újabb műtét előtt

P.-RajmundAki rendszeresen nyomon követi a Ceglédi KK SE mérkőzéseit, az tudja, hogy Pocsai Rajmund tavaly újra megsérült. Sajnos újra elszakadt a nemrég műtött térd szalagja és bár először úgy volt, hogy nem kell kés alá feküdnie, nemrég kiderült, hogy csak akkor játszhat ismét, ha megint megoperálják. Az újabb műtét előtt felkerestük a szurkolók egyik kedvencét: 

- Nagyon-nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Úgy tértem vissza a sérülésemből, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Száz százalékosnak éreztem az edzés munkámat és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményemet is. Az élet egy újabb akadályt gördített elém, mert újra kereszt szalag szakadásom van. Kedden fognak műteni Tatán. Remélem, hogy ugyanúgy, mint az előzőből, ismét fel tudok majd állni. Nagyon sok segítséget kapok a családomtól, a szurkolóktól, Bartucz Laci barátomtól és a családjától és a páromtól, akinek nagyon sokat köszönhetek.

Mennyi a gyógyulási ideje az újabb műtétednek?

- A gyógyulási idő hat hónap. Ha gyorsabban regenerálódok, akkor hamarabb fogok tudni újra járni és kevesebbet kell majd mankóznom, mint az első műtétnél, mert nem kell újra fúrni a csontokat. A csavarok benne vannak, csak a szalag pótlást kell elvégezni. Sajnos a hat hónapot így is ki kell várni. Ez egy újabb kihívás az életemben és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy visszatérjek. Érzek magamban annyi erőt, hogy ez sikerüljön. Nagyon, nagyon, nagyon elszánt vagyok és harcolni fogok!!

Kifelé az látszik tőled, hogy erős vagy és jól viseled az egészet, de mit érzel belülről? Hogy éled meg ezt az időszakot?

- Igen, kifelé nem szívesen mutatja az ember, hogy csalódott és nehezen éli meg. Én nagyon nehezen élem meg. Hat éve vagyok Cegléden és abból öt évig húzó játékosa voltam a csapatnak, illetve szerettem volna az lenni és most egy picit háttérben vagyok. Rossz ezt megélni és nagyon rossz nézni a pálya mellől, hogy én nem lehetek ott. Szeretnék újra harcolni a ceglédi kék sárga színért.

Te hogy látod, hogyan kezeli az újabb sérülésedet az egyesület vezetősége?

- Nekik is biztosan nagyon nehéz. A kétéves szerződésemből egy évet sérüléssel és rehabilitációval töltöttem. Nekik azt kell nézni, hogy olyan játékos legyen azon a poszton, aki mindent maximálisan meg tud oldani és sajnos jelenleg én nem vagyok ilyen a sérülésem miatt. Azt gondolom, hogy az elmúlt időszakban próbáltam tenni annyit a csapatért, hogy talán megvárnak azzal, hogy újra felépüljek és vissza tudjak állni a csapatba... 

-pézsé-

Megosztás