Eseménynaptár

<<  Október 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

NB I. TABELLA 18/19

1. MOL-PICK Szeged
 2.  Csurgói KK
3. Grundfos Tatabánya KC
4. Telekom Veszprém
5. Balatonfüredi KSE
6. HE-DO B.Braun Gyöngyös
7. Dabas KC VSE
8. Sport36-Komló
9. Ferencvárosi TC
10. Ceglédi KKSE
11. CYEB Budakalász
12. Mezőkövesdi KC
13. DVTK-Eger
14. Vecsési SE

 

 

Szponzoraink

cimer
 knottlogo-1  
 patent logo
 


JV SELECT JPEG

szzrt-logo
konfido-max-logo
543ce83c1cec8


3285 large
ecseri-kft-cegled-logo
europetrol-cegled

Támogatóink

Cegléd Város Önkormányzata

Ecseri KFT.

Szerencsejáték ZRT.

Szidó KFT.

Konfido Max KFT.

Knott Technik-Flex KFT.

Kisméhecske Kifőzde

Patent

Euro Petrol

Utánpótlás csapataink sem unatkoztak a hétvégén

u10

Utánpótlás hírek

 

A Ceglédi utánpótlás sem unatkozott a hétvégén, hiszen ifi és serdülő csapatunk Egerben, U10 –es csapatunk Gyömrőm bizonyította rátermettségét a hétvégén.

 

Serdülő:

 

Serdülő csapatunk Egerben a Kemény Ferenc Sportcsarnokban küzdött meg az igen jó képességű Eger SBS Eszterházy serdülő gárdával. Az első félidőben fej-fej mellett mentek a csapatok, hol ott egy gól hol itt. A félidő döntetlennel végződött.( 8-8 )

A második játékrész azonban a hazai csapatnak kedvezett, így sajnos a vezetést is átvették és meg is tartották a játék végéig.

 

Dávid Sándort a serdülő csapatunk edzőjét kértük meg mondjon egy pár szót a mérkőzésről:

 

-Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy nehéz csapat ellen.Sajnos még mindig látom a hiányosságokat mind támadásban, mint védekezésben. Sajnos ezek a hibák minden meccsen előjönnek, így a mérkőzés hajrájában mindig futunk az eredmény után. hogy ne csak rosszat mondjak mindig, a védekezéssel nagyon megvoltam elégedve főleg az első játékrészben. A másodikban sem volt egetverő probléma a védekezéssel , de sajnos a végére elfáradtunk. Küzdöttünk de sajnos nem volt elég.

 

Eger SBS Eszterházy – Ceglédi KKSE 22-17 félidő : (8-8)

 

Cegléd: Aleksza T.; Fülöp A.1; Maradics D.; Dobosevic T.1; Boda N.4; Muhari Zs.1; Koselák Zs.; Dávid E.; Konyicsák T.; Maradics M.; Lemnyi P.; Peszeki N. 8; Pető I.; Makai N.2;

 

Ifi: Az ifi csapatunk is szintén ebben a sportcsarnokban szintén egy jó képességű emberekből álló csapattal mérkőzött meg. Sajnos már az első félidőben nagyon elhúzott az Eger csapata, és így egész mérkőzésen csak az eredmény után sikerült futni, de sajnos azt nem értük utol. Kicsit a gólkülönbségből lesikerült faragni a mérkőzés végéig, de sajnos ezen a mérkőzésen nagyon kevesek voltunk.

 

Jakab László:

 

-Sajnálatos módon, amit felépítettünk a Székelyudvarhelyi Nemzetközi tornán, azt most sikerült romba dönteni. Sem támadásban sem pedig védekezésben nem nyújtottuk azt a képet, amit elvártam volna a csapatomtól. A védekezésünk nem volt éles , és a támadásokban nagyon bizonytalanok voltunk. A második félidőre kicsit felébredtünk támadásban, de a védekezésünk sajnos nem javult fel. Nagyon keményen kell edzenünk, hogy ebben az évben pontot tudjunk szerezni az elkövetkező 4 mérkőzésen.

 

Eger SBS Eszterházy- Ceglédi KKSE 33-26 félidő : ( 17-9)

 

Cegléd: Aleksza T.; Krupincza M.; Herczeg P.6; Ócsai A.; Csapi B.6; Müller B. 1, Farkas N. 1; Konyicsák T.; Turi A. 7; Makai N.; Vámosi G.; Takács V.; Peszeki N. 4; Boda D.; Orosz R. 1;

 

U10

 

U10 es csapatunk sem unatkozott a hétvégén, hiszen ők Gyömrőre utaztak a vasárnap. Két nagyon jó mérkőzést játszottak a srácok. Az első mérkőzésen sajnos 1 góllal alul maradtak a Ráckeve csapata ellen, azonban a második mérkőzésen magabiztos győzelmet arattak a Tökös gárdája ellen.

 

Sowunmi Máriát kérdtük hogy mondjon egy pár szót a hétvégén nyújtott teljesítményekről.:

 

-A fiúk a Dabas elleni vereséget, két győzelemmel szerették volna ,,helyrehozni, és a kapkodás és a túlzott önbizalom a visszájára fordult. Kapaszkodtunk vissza a mérkőzésbe, de sajnos későn tértünk magunkhoz. Ez ellenére büszke vagyok a csapatomra , hiszen az első mérkőzésen is éppen csak hogy kikaptunk.A második mérkőzés az örömjátékról szólt. Kiküszöböltük azokat a hibákat ami az első mérkőzésen a vesztünket okozta, és így büszkén és örömteli hangulatban jöhettünk haza.

 

1.mérkőzés :

 

Ráckeve VKSK – Ceglédi KKSE 15-14 félidő ( 7-6)

 

Cegléd: Kelemen Barnabás.; Kóré Zalán 1; Kármán Milán 2; Varga Levente 5; Banai Bálint.; Szepesi Péter.; Sziklai Zétény 2; Benedek Bence.; Maczó Dénes 4.; Kiss Szabolcs.; Konyicsák Bence.; Orosz Alvián.; Király Olivér.;

 

2.mérkőzése : Ceglédi KKSE – VSk Tököl : 18-12 félidő (9-6)

 

Cegléd: Kelemen Barnabás.1; Kóré Zalán ; Kármán Milán 6; Varga Levente 5; Banai Bálint.1; Szepesi Péter.1; Sziklai Zétény ; Benedek Bence.1; Maczó Dénes 3.; Kiss Szabolcs.; Konyicsák Bence.; Orosz Alvián.; Király Olivér.; 

Megosztás