Eseménynaptár

<<  Augusztus 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

NB I. TABELLA 18/19

1. Balatonfüredi KSE
 2.  Ceglédi KKSE
3. CYEB Budakalász
4. Csurgói KK
5. Dabas KC VSE
6. Eger SBS Eszterházy
7. FTC. KN KFT
8. Grundfos Tatabánya KC
9. Gyöngysport KN KFT
10. Mezőkövesdi KC
11. MOL-Pick Szeged
12. Sport36-Komló
13. Telekom Veszprém
14. Vecsési SE

Szponzoraink

cimer bss
 abonett  ep
 patent logo infocegled
 
-hummel padló

JV SELECT JPEG
Logo BEMER Group RGB
szzrt-logo
konfido-max-logo
543ce83c1cec8


polimedia

Támogatóink

Utánpótlás Hírek

gepaa

U14

 

2017.11.18 – án u14 es csapatunk idegenben mérkőzött meg a Főnix ISE ill. a Veresegyház VSk csapata ellen. Az első mérkőzésen magabiztosan végig vezetve, jó támadó játékkal és harcos védekezéssel szerezték meg a két pontot.

 

A második mérkőzésen a koncentráció hiány, és a fáradtság megmutatkozott a fiataloknál, így már az első félidőben 6 gólos hátrányt szereztünk. A második játékrészben sajnos csak kozmetikázni tudtunk az eredményen, de a mérkőzést sajnos nem tudtuk a mi javunkra fordítani.

 

Tóth Norbertet az u 14 es csapatunk edzőjét kérdeztük a mérkőzésekről :

 

-Visszavágásra készültek a fiúk, hiszen alulmaradtunk a Főnix és a Veresegyházával szemben is. Az első mérkőzésünket a Főnix ISE csapatával kezdtük és egy magabiztos, olykor szép támadójátékkal, valamint jó kapusteljesítménynek köszönhetően győzedelmeskedni tudtunk.

 

A Veresegyházi mérkőzésre sajnos már nem ez volt jellemző. A nyitott és határozottabb védekezés elbizonytalanította támadó játékunkat és sajnos a kapuban sem tudtunk hozzátenni. Csak a második félidőben sikerült felvenni a ritmust, egy-egy egyéni teljesítménynek köszönhetően de sajnos ez már késő volt.

 

1.Mérkőzés

 

Főnix ISE- Ceglédi KKSE : 17-21  félidő : 7-11

 

Cegléd : Kovács Dávid,; Farkas Bence 3; Eszes Erik Csaba 1; Kádár Bernát.; Magyar Gergő 5; Emődi László Arnold.; Takács Tamás 3; Sárkány Norton Alex 1; Szeleczki Lóránt 3; Reznák Bence 3; Mácsár Zsolt Márk.; Csinos-Kovács Tamás 2;

 

2.Mérkőzés

 

Veresegyház VSK – Ceglédi KKSE 22-18 félidő : 14-8

 

Cegléd: Kovács Dávid,; Farkas Bence ; Eszes Erik Csaba ; Kádár Bernát.; Magyar Gergő 3; Emődi László Arnold 1; Takács Tamás 1; Sárkány Norton Alex 2; Szeleczki Lóránt 7; Reznák Bence 4; Mácsár Zsolt Márk.; Csinos-Kovács Tamás ;

 

Serdülő

 

Serdülő csapatunk itthon mérkőzött meg az Orosházi FKSE – Linemar csapata ellen.

Elég bizonytalanul kezdtük a mérkőzést és sajnos ez az egész meccsre rátette a bélyegét. Az első játékrészben csupán 4 gólt tudtunk szerezni. A második félidő már valamivel élvezhetőbb volt, de sajnos ez ide kevés volt. Nagyon sok technikai hibát vétettünk, amit az Orosházi fiatalok nem hagyták megtorlás nélkül.  Az Orosháza magabiztosan maga mögé utasította serdülő csapatunkat és elvitték a 2 pontot.

 

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE – LINAMAR: 12-25 félidő 4-14

 

Cegléd : Peszeki Norbert 2; Makai Norbert 2; Fülöp Attila 2; Maradics Dániel ; Dobosevic Tamás 2; Boda Nándor .; Muhari Zsolt 1; Dávid Endre Márk 1; Maradics József .; Lemnyi Péter 1; Tóth Marcell.; Dávid Tamás 1; Pető Imre.; Konyicsák Tamás.; Alexa Tamás.;

 

Ifi

 

Ifjúsági csapatunk szintén itthon vette fel a kesztyűt, szintén az Orosházi FKSE csapatával szemben. Nagyon harcosan, alázattal és kevés technikai hibával magabiztos győzelmet arattak a Ceglédi fiatalok.

 

Jakab László edző :

-Nagyon örülök ennek a győzelemnek, hiszen megérdemelték már a fiatalok. Egy nagyon jó védekezésnek köszönhetően nagyon sok könnyű gólt tudtunk lerohanásból szerezni és felállt fal ellen sem remegett meg a kezünk.A végjátékban még kozmetikázni tudott az Orosháza , de ezt betudom annak hogy elfáradtunk és tudtuk hogy ez a mérkőzés már a miénk.  Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy hazai pályán végre megmutatták mire is képesek valójában. Ez a győzelem kellett, mint egy falat kenyér.

 

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE – LINAMAR 30-27 félidő : 15-11

 

Cegléd : Krupincza Máté 5; Lemnyi György .; Herczeg Patrik 7; Ócsai András .; Csapi Bence Jenő 11; Müller Bence.; Farkas Nimród.; Konyicsák Tamás.; Turi Attila 5; Makai Norbert.; Vámosi Gergő .; Peszeki Norbert 2; Fodor Máté.; Boda Dániel.; Orosz Richárd .; Alexa Tamás.; 

Megosztás