Eseménynaptár

<<  Október 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

NB I. TABELLA 18/19

1. MOL-PICK Szeged
 2.  Grundfos Tatabánya KC
3. Telekom Veszprém
4. Csurgói KK
5. Sport36-Komló
6. HE-DO B.Braun Gyöngyös
7. Dabas KC VSE
8. Balatonfüredi KSE
9. Ceglédi KKSE
10. CYEB Budakalász
11. Ferencvárosi TC
12. Mezőkövesdi KC
13. DVTK-Eger
14. Vecsési SE

 

 

Szponzoraink

cimer
 knottlogo-1  
 patent logo
 


JV SELECT JPEG

szzrt-logo
konfido-max-logo
543ce83c1cec8


3285 large
ecseri-kft-cegled-logo
europetrol-cegled

Támogatóink

Sajtótájékoztatót tartott a Ceglédi KKSE

sajtó

Van jövője a Ceglédi Kézilabda Klubnak!

 

Új elnökség kezdte meg a munkát a ceglédi férfi kézilabda egyesület élén. Bemutatkozó sajtótájékoztatójukon felvázolták terveiket és ismertették a csapatnál történt legfontosabb változásokat.

 

Kis Róbert, a Ceglédi Kézilabda Klub új elnöke bemutatta az egyesület irányításában szerepet vállaló új elnökség tagjait, Andó Gábort, Imregi Tibort, Sziládi Sándort és Varga Pétert. Ezután megköszönte Borsos Istvánnak a ceglédi férfi kézilabdáért az elmúlt évtizedben végzett munkáját.

Nehéz helyzetben vettük át az egyesület irányítását. – folytatta tájékoztatóját Kis Róbert elnök. Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben, hogy biztosítani tudjuk a nyugodt működést. Reményeink szerint a kitartó munkánknak meg lesz az eredménye. Büszkén kijelenthetjük: a Ceglédi Kézilabda Klub indulása biztosított az NB1 2018/19-es évadában. A továbbiakban a legfontosabb feladatunk, hogy a pénzügyi helyzetünket stabilizáljuk, és ezt hosszabb távon is fent tudjuk tartani – mondta el az új elnök.

Az új egyesületi elnök ezután köszönetet mondott Földi László országgyűlési képviselőnek, a ceglédi városvezetésnek, valamint a helyi vállalkozóknak (Sziládi Sándor - Szidó Kft., Kővári Pál - KNOTT-Technik Flex Kft., Ecseri Ferenc - Ecseri Kft., Szeleczki László – CEVASZ), hogy segítő jobbot nyújtottak a nehéz helyzetben. “Nélkülük most nem a jövőről lenne itt szó.”


Az elnöktől Varga Péter elnökségi tag, szakmai igazgató vette át a szót: Elmondta, hogy a Klub továbbra is stabil tagja kíván maradni a kézilabda NB1-nek. A következő év szakmailag nehéz lesz, de Jakab László vezetőedzővel együtt bíznak abban, hogy a megújult és megfiatalított csapat helytáll az első osztályban.

Varga Péter azt is kiemelte: hosszú távon az a céluk, hogy az utánpótlás nevelésre nagyobb hangsúlyt fektessenek, és minél több ceglédi, és Cegléd környéki fiatallal megismertessék a kézilabdát.


A sajtótájékoztató utolsó részében a csapaton belül történt személyi változásokat emelte ki Jakab László vezetőedző. “Az elmúlt bajnoki szezon lezártával több játékostól búcsút vettünk. Elhagyta a Ceglédi KK SE-t:

-Pallag Péter (Dabas)

-Borsos Tamás (Dabas)

-Mirko Radovic (ismeretlen)

-Nemanja Grbovic (Steaua Bukarest)

-Dávid Máté (Mezőkövesd)

-Tóth Károly (Nagykanizsa)


Köszönjük mindannyiuknak az itt töltött éveket, és sok sikert kívánunk további sportkarrierjükhöz.”  Ezt követően a vezetőedző bemutatta az érkező játékosokat. Cegléden folytatja pályafutását:

-Tamási Zsolt (Budakalász)

-Gábor Marcel (NEKA)

-Bruno-Vili Zobec (GRK Varazdin)

-Milan Vuckovic (Zeleznicar Nis)

-Pocsai Rajmund (Dabasról kölcsön)

A héten még két próbajátékos érkezik a csapathoz, azt követően válhat teljessé a keret.


A tájékoztató végén Kis Róbert elnök elmondta, hogy az új idény sorsolása megtörtént. Hétfőn megkezdődött a felkészülés, és jövő héten edzőtáborba vonul a gárda. “Arra kértem Jakab László vezetőedzőt, hogy kovácsoljon össze egy olyan ütőképes csapatot, amelyért Cegléd sportszerető közönségének szíve egyszerre dobbanhat” – zárta mondandóját.

Megosztás