Eseménynaptár

<<  Augusztus 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

NB I. TABELLA 18/19

1. Balatonfüredi KSE
 2.  Ceglédi KKSE
3. CYEB Budakalász
4. Csurgói KK
5. Dabas KC VSE
6. Eger SBS Eszterházy
7. FTC. KN KFT
8. Grundfos Tatabánya KC
9. Gyöngysport KN KFT
10. Mezőkövesdi KC
11. MOL-Pick Szeged
12. Sport36-Komló
13. Telekom Veszprém
14. Vecsési SE

Szponzoraink

cimer bss
 abonett  ep
 patent logo infocegled
 
-hummel padló

JV SELECT JPEG
Logo BEMER Group RGB
szzrt-logo
konfido-max-logo
543ce83c1cec8


polimedia

Támogatóink

Sajtótájékoztatót tartott a Ceglédi KKSE

sajtó

Van jövője a Ceglédi Kézilabda Klubnak!

 

Új elnökség kezdte meg a munkát a ceglédi férfi kézilabda egyesület élén. Bemutatkozó sajtótájékoztatójukon felvázolták terveiket és ismertették a csapatnál történt legfontosabb változásokat.

 

Kis Róbert, a Ceglédi Kézilabda Klub új elnöke bemutatta az egyesület irányításában szerepet vállaló új elnökség tagjait, Andó Gábort, Imregi Tibort, Sziládi Sándort és Varga Pétert. Ezután megköszönte Borsos Istvánnak a ceglédi férfi kézilabdáért az elmúlt évtizedben végzett munkáját.

Nehéz helyzetben vettük át az egyesület irányítását. – folytatta tájékoztatóját Kis Róbert elnök. Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben, hogy biztosítani tudjuk a nyugodt működést. Reményeink szerint a kitartó munkánknak meg lesz az eredménye. Büszkén kijelenthetjük: a Ceglédi Kézilabda Klub indulása biztosított az NB1 2018/19-es évadában. A továbbiakban a legfontosabb feladatunk, hogy a pénzügyi helyzetünket stabilizáljuk, és ezt hosszabb távon is fent tudjuk tartani – mondta el az új elnök.

Az új egyesületi elnök ezután köszönetet mondott Földi László országgyűlési képviselőnek, a ceglédi városvezetésnek, valamint a helyi vállalkozóknak (Sziládi Sándor - Szidó Kft., Kővári Pál - KNOTT-Technik Flex Kft., Ecseri Ferenc - Ecseri Kft., Szeleczki László – CEVASZ), hogy segítő jobbot nyújtottak a nehéz helyzetben. “Nélkülük most nem a jövőről lenne itt szó.”


Az elnöktől Varga Péter elnökségi tag, szakmai igazgató vette át a szót: Elmondta, hogy a Klub továbbra is stabil tagja kíván maradni a kézilabda NB1-nek. A következő év szakmailag nehéz lesz, de Jakab László vezetőedzővel együtt bíznak abban, hogy a megújult és megfiatalított csapat helytáll az első osztályban.

Varga Péter azt is kiemelte: hosszú távon az a céluk, hogy az utánpótlás nevelésre nagyobb hangsúlyt fektessenek, és minél több ceglédi, és Cegléd környéki fiatallal megismertessék a kézilabdát.


A sajtótájékoztató utolsó részében a csapaton belül történt személyi változásokat emelte ki Jakab László vezetőedző. “Az elmúlt bajnoki szezon lezártával több játékostól búcsút vettünk. Elhagyta a Ceglédi KK SE-t:

-Pallag Péter (Dabas)

-Borsos Tamás (Dabas)

-Mirko Radovic (ismeretlen)

-Nemanja Grbovic (Steaua Bukarest)

-Dávid Máté (Mezőkövesd)

-Tóth Károly (Nagykanizsa)


Köszönjük mindannyiuknak az itt töltött éveket, és sok sikert kívánunk további sportkarrierjükhöz.”  Ezt követően a vezetőedző bemutatta az érkező játékosokat. Cegléden folytatja pályafutását:

-Tamási Zsolt (Budakalász)

-Gábor Marcel (NEKA)

-Bruno-Vili Zobec (GRK Varazdin)

-Milan Vuckovic (Zeleznicar Nis)

-Pocsai Rajmund (Dabasról kölcsön)

A héten még két próbajátékos érkezik a csapathoz, azt követően válhat teljessé a keret.


A tájékoztató végén Kis Róbert elnök elmondta, hogy az új idény sorsolása megtörtént. Hétfőn megkezdődött a felkészülés, és jövő héten edzőtáborba vonul a gárda. “Arra kértem Jakab László vezetőedzőt, hogy kovácsoljon össze egy olyan ütőképes csapatot, amelyért Cegléd sportszerető közönségének szíve egyszerre dobbanhat” – zárta mondandóját.

Megosztás