+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Szeged ellen lépünk pályára

by: ckkse

0

Újabb hazai bajnoki mérkőzést játszik a Ceglédi KKSE felnőtt csapata. A péntek esti találkozón, 18:00-tól fogadjuk Abonyban, a patinás Pick Szeged U21-es csapatát. Remek együttes érkezik hozzánk, akik jelenleg 4 ponttal előznek meg bennünket és a negyedik helyen állnak a bajnokságban. A pontvadászatban a pályán először találkozik egymással a két csapat, hiszen ősszel a Covid helyzet csúcsán, annyi hiányzója volt Nagy Károly ceglédi vezetőedzőnek, hogy nem bírta vállalni a szegedi mérkőzést, így hivatalosan 10-0-ra kikaptunk papíron azon a meccsen. Most viszont a pályán lehet bebizonyítani ki a jobb csapat!

Ceglédi kedvenceink, önbizalommal feltöltődve érkezhetnek a derbire, hiszen a legutóbbi fordulóban, a bajnokaspiráns, jelenleg is második helyezett Békés ellen, magabiztos több mint tíz gólos győzelmet arattunk. A Szeged is győzelemből jön, ők a sereghajtó Vecsést verték 33-28 arányban. Nagy a tét, hiszen a Szeged a győzelmével tovább biztosíthatná a felsőházas helyét. Mi nekünk viszont bizonyos értelemben, továbbra is győzelmi kényszerünk van, nyerni kell és akkor már újra nagyon közel kerülhetünk az áhított célhoz, avagy a felsőházas top ötbe való kerüléséhez.

A kereteket illetően a tapasztalt ceglédi játékosok, küzdenek meg a fiatal szegedi titánokkal. Nagy csatára van kilátás, hiszen nem kérdés mind két csapat a győzelemért fog hajtani! A találkozót, ezúttal is ingyenesen lehet megtekinteni, nagyon bízunk benne, hogy sokan elutaznak Abonyba és buzdítják a csapatot. Nagyon nagy szükség lesz a szurkolókra is, hiszen nincs mese, győzni kell!

 

Minden bele fiúk!

Hajrá ceglédi KKSE!