+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Ferencváros nyerte a Magyar Kupa mérkőzést

by: ckkse

0

A férfi kézilabda Magyar Kupa, nyolcaddöntőjében a Ferencváros ellen lépett pályára a Cegléd.

A hazaiak ifi csapatukkal léptek a pályára, míg a Cegléd csapatában voltak sérült játékosok akik csak keveset tudtak a pályán szerepelni.

A mérkőzés kezdete a hazai csapatnak sikerült jobban, a 7. percben már 7:0 volt az eredmény. A Cegléd próbálta felvenni a versenyt, megtalálni a ritmust és kezdtek felzárkózni. A 19. percig fej-fej mellett jöttek a gólok, utána a Cegléd lefaragott a 8 gólos hátrányából. Az első félidőre 16-12 lett az eredmény.

A második félidő eleje a vendég csapatnak kedvezett jobban 1 gólos különbségig felzárkóztak. A 47. percig egymást követték a gólok a kapukban, amely után a hazai csapat új erőre kapott és az 56. percig megindultak a góljaik.
A Cegléd próbált felzárkózni, de sajnos már nem volt elég idő hozzá.

Végeredmény 30-25.

Mestermérleg:
Nagy Károly: Megpróbáltuk a sérülésből visszatérő játékosokat játszatni. Sok hibát vétettünk és kihagytunk helyzeteket. A Fradi fiatal játékosai jól kihasználták a kínálkozó helyzeteket. Mi a hétvégi Dabas elleni mérkőzésre készülünk már.

Kiss György: Nehéz volt a játék mikor feljött a Cegléd, szerencsére meg tudtunk újulni. A srácok játszani akartak egy jót tét nélkül, hogy ki fog a Telekom Veszprém ellen továbbjutni. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra.