+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Győzelem a Gyöngyös ellen

by: ckkse

0

CEGLÉDI KKSE–HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS 30–25 (13–13)

Hatalmas küzdelemben nyert a Cegléd  Gyöngyös ellen.

Sajnos voltak akik sérülésből tértek vissza, így kihagyás után tértek vissza játékosaink, de mindent megtettek a bennmaradás érdekében. A Gyöngyös is nagy harcra készült az előző Veszprém elleni vereség után nagyon kellett nekik is a pontszerzés.

Az első félőben végig fej-fej mellett haladtak a gólok. Pontos találatok és jó védekezések követték egymást. A második félidő elején a hazai csapatnak sikerült 2-3 góllal meglépni, és ez kitartott a hátra lévő részben, ahol szorosan alakultak a gólok. Az 52. percre már csak 1 gól volt  a különbség, de a Ceglédi szurkolók végig biztatták a csapatot, ez újabb erőt adott és új lendületet kapott a Cegléd, ahol a végére még 4 gólt sikerült dobni, így öt gólos különbséggel zárták a játékot.

CEGLÉD: KRÁNITZ – PÁSZTOR Á. 5, NÉMETH B. 6, TELEKI 4, MAZÁK, Juhász K. 1, SZEPESI I. 7 (1). Csere: Tamási (kapus), Kiss R., Gyene, Kállai 3, VRANAC 4. Edző: Nagy Károly

GYÖNGYÖS: Merkovszki – Gábori, Markez 4 (3), Duris 1, Vilovszki 1, Halász 3, VARSANDÁN 4. Csere: Gyánti (kapus), Urbán, Németh T., Papp B. 3, UBORNYÁK 6, HEGEDŰS 3, Gerdán. Edző: Konkoly Csaba

Kiállítások: 6, ill. 16 perc
Hétméteresek: 1/1, ill. 4/3

MESTERMÉRLEG

Nagy Károly: – Az esélytelenek nyugalmával vágtunk bele a mérkőzésbe, rossz előjelekkel. A szív diadala ez a siker. Nagyon akartunk, olykor szerencsénk is volt. Ránk fért ez a győzelem, bízom benne, hogy ennek még lesz folytatása, és bent tudunk maradni az első osztályban.

Konkoly Csaba: – Erőnket megfeszítve küzdöttünk a győzelemért, dicséret illeti csapatomat.