+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Kevés játékossal is kiálltunk a Szeged ellen

by: ckkse

0

Ceglédi KKSE–MOL-PICK Szeged 22–38  (10–21)
K&H férfi kézilabda liga, 17. forduló, Abony, zárt kapuk mögött. Vezette: Fekete, Tóth.
Cegléd: Kránitz – Pásztor 1, Kiss 3, Németh 5, Mazák 1, Juhász 5, Gyene 4. Csere: Teleki 2, Peszeki 1. Vezetőedző: Nagy Károly.
MOL-PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 6, Kaspárek 3, Bombac 4, Bánhidi 3, Bodó 6, Källman 3. Csere: Mikler (kapus), Gaber 1, Rosta 2, Canellas 3/1, Sostaric 4, Stranovsky, Rea 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: – ill. 2 perc
Hétméteres: – ill. 4/1

Sajnos a koronavírus még mindig sújtja csapatunkat, a játékosok fele a vírus miatt nem tudott pályára állni. 9 játékossal is, de kiálltunk a Szeged ellen. Tudtuk nem lesz könnyű mérkőzés.

Az első percekben a Szegednek indult jobban, de a Cegléd is tartotta a lépést, a 7. percben 4-5 volt az állás. Eredményes volt a vendégek játéka, de a hazaiak is megtettek mindent a felzárkózásért. Az első félidőben az eredmény 10-21 volt.

A második félidő elején próbáltuk csökkenteni a gólkülönbséget, de sajnos megmaradt a Szegediek támadásaival. A 48. percig tudtuk magunkat tartani, de sajnos itt már elfáradtak a játékosok, hiszen nem volt sok csere lehetőség sem, a kevés játékos miatt, de egy percre sem adták fel a hazaiak. Végig küzdöttek a játék során.

A végeredmény 22-38

Mestermérleg:

Juan Carlos Pastor: – Gratulálunk a Ceglédnek a mérkőzéshez és a hozzáállásukhoz, hogy kilenc játékossal is lejátszották a mai meccset. Fontos volt, hogy rotálni tudtunk és sérülés nélkül lejátszottuk a találkozót. Örülök, hogy olyan elemeket is gyakorolhattunk élesben, amiket a jövőben is tudunk használni majd. Sok sikert kívánunk a Ceglédnek.

Nagy Károly: – Megcsináltuk, amit meg kellett, lejátszottuk a mai mérkőzést, ráadásul többet hoztunk ki belőle, mint amire előzetesen számítottam. Kevesen voltunk, de sokkal később fáradtunk el, sokkal tovább tartottunk ki. Fontos meccseink jönnek, az utolsó négy fordulóra remélem újra egyben lehet a csapat és olyan formába kerülünk, amivel már küzdhetünk a bennmaradásért.