+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Szomorú vereség a Budakalász ellen

by: ckkse

0

-Szombaton a Budakalász látogatott el hozzánk, azonban a vendégek voltak eredményesebbek.

Ősszel már volt egy mérkőzés a Budakalász ellen ott 5 góllal ők voltak a jobbak. A szombati mérkőzésre készült a csapat, igyekeztek formába lendülni, de sajnos kevés volt.

A mérkőzés első gólját a Cegléd szerezte, de sajnos a vendégek gyorsan egyenlítettek. A 6. percig fej-fej mellett haladt az állás, itt azonban a pontatlan dobások és a Budakalász védekezésének köszönhetően 4 góllal megléptek tőlünk. A hazaiak próbáltak felzárkózni, de egyre nagyobb lett a gólkülönbség. Az első félidő végére 9-15 lett az állás.

A második félidő elején megindult a Budakalász 10 gól lett a különbség. Itt a Cegléd új erőre kapott és sikerült ledolgozni a hátrányból. Az 59. percre már csak 4 gól volt a különbség. Ekkor jött egy utolsó gól és a végeredmény 22-27 lett.

Tanultunk a hibákból, készülünk a szerdai Eger elleni mérkőzésre.

 

CEGLÉDI KKSE–BUDAKALÁSZ KZRT 22–27 (9–15)

CEGLÉD: Kránitz – Pásztor Á. 1, Kállai, Németh B. 2, Teleki 3, Juhász K. 1, Szepesi I. 1
Csere: 
Tamási (kapus), Kiss R. 2, ZAKICS 6, Gyene 5 (4), Mazák, Vranac 1, Spekhardt, Hnidák
Edző: 
Nagy Károly

BUDAKALÁSZ: Váczi D. – Varjú, I. PERISICS 8 (4), Dávid M., Rotim 1, Radnic 2, Holpert 2
Csere: 
Boros (kapus), Tyiskov 1, KONCZ 9, Nagy N. 1, Prokop 2, Kiss B. 1, Ceranic
Edző: Csoknyai István

Kiállítások: 10, ill. 14 perc
Hétméteresek: 4/4, ill. 7/4

 

MESTERMÉRLEG

Nagy Károly: – Jól felkészített csapattal találkoztunk, az ellenfél tudta, hogy a távoli zónákból szinte veszélytelenek vagyunk, folyamatosan lesáncolt. Bután kézilabdáztunk, nem ezt akartuk, nem ezt gyakoroltuk, de ami a legfájóbb, a Budakalász sokkal jobban akarta a győzelmet, mint mi. A második félidőben hiába próbálkoztam mindennel, esélyünk sem volt a két pontra.

Csoknyai István: – Hosszú sorozatot törtünk meg, mert ezt megelőzően legutóbb március harmadikán nyertünk. Ötven percig azt játszottuk, amit elterveztünk, a hajrában viszont rengeteget hibáztunk, feleslegesen eladtuk a labdákat, a védelmünk sem volt olyan feszes, mint előtte. Nagyobb arányban győzhettünk volna, de most ezzel is elégedett vagyok.