+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Kék cápák

80 gólos meccsen maradtak alul a Cápa ifik

by: ckkse

0
A Ceglédi KK SE Kék Cápák U19 csapata szerdán a még veretlen Malév otthonában lépett pályára. Egyik gárda sem mutatott be briliáns védekezést, a házigazdák először csak a 24. percben tudtak vezetni és az 53. percben is ikszre állt a meccs, de a hajrában ők tudtak jobban összpontosítani és nyertek a remekül küzdő Cápák ellen a gólzáporos találkozón.
Malév SC – Ceglédi Kék Cápák 42 – 38 ( 20 – 19 )
Budapest Sportkastély 15 néző, vezette Pál, Koronczai
Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka (kapusok), Peszeki Laura 8(5), Pesti Gréta 7, Kis Dzsenifer 7, Pintér Zsófia 5, Imbre Anna 4, Ferenczi Lili 3, Vidéki Dorina 3, Simon Anna 1, Józsa Luca, Kaposvári Vanda, Kövecses Judit, edző Szilágyi József
Hétméteresek: 6/5, ill. 6/5
Kiállítások: 14, ill. 12 perc
Szilágyi József: – Pozitívan álltam neki annak a ténynek, hogy ez a mérkőzés lesz a bemutatkozó az Ifjúsági csapat élén. Tudtam a lányokról 1-2 dolgot , hogy mennyire alázatosak a kézilabda iránt , illetve hogy nagyon sok mérkőzésen jelesre vizsgáztak küzdeni tudásból. Nálam ez a mai nap csillagos 5-ös volt . Nem mehetünk el igaz a hibák mellett sem , ami sajnos rossz periódusokban sújtott minket. Nem mehetünk el a mellett , hogy picit érdekes játékvezetési felfogás is volt 1-2 szituációban. De legfőképpen a mellett nem lehet elmenni , hogy ez a csapat , csapatként működött a kezdő sípszótól a lefújásig. Sajnálom hogy kikaptunk, de hozzá teszem nem érdemeltünk vereséget. Büszke vagyok a lányokra , az út elején állunk , de jó úton vagyunk!