+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Kék cápák

A Cápa serdülő csapat nagyon nyert, a felnőtt nagyon nem

by: ckkse

0

A Ceglédi KK SE Kék Cápák felnőtt és serdülő csapata is hazai pályán kezdte meg bajnoki sorozatát. A még épülő felnőtteket körbefutották a Vecsésiek, az U17 pedig nagy arányban nyert az Alsónémedi ellen.

Eredmények:

Felnőtt mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – Vecsés SE 29 – 53 ( 13 – 26 )

Cegléd, Gál József Sportcsarnok, vezette Matic, Nádasdi

Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka (kapusok), Mózes Dorina 6, Pesti Gréta 4(2), Kis Dzsenifer 3, Gergi Bodor Boglárka 3, Bujdosó Eszter 2, Tóth Patrícia 2, Simon Anna 2, Pető Blanka 2, Józsa Luca 1, Imbre Anna 1, Ubornyák Mónika 1, Kaposvári Vanda 1, Peszeki Laura 1, Kapusi Anna, edző Sipeki Levente

Hétméteresek: 2/2, ill. 5/5

Kiállítások: 6, ill. 6 perc

Sipeki Levente: – Az igazság az,hogy sajnos szakmailag nem sok értelme van értékelni. Tömérdek eladott labda és technikai hiba támadásban, legalább ugyanennyi lerohanás, illetve közvetlen indítás gólt kaptunk. Egy-két pozitív momentumtól eltekintve még ilyen arányban is megérdemelt a vendég győzelem.

U17 mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – Alsónémedi SE 48 – 23 ( 25 – 9 )

Cegléd: Sila Réka(kapus), Pesti Gréta 15(2), Kaposvári Vanda 9, Ferenczi lili 7, Imbre Anna 5, Fekete Alexandra 3, Kövecses Judit 3(1), Gigor Stella 2(1), Józsa Luca 2, Vidéki Dorina 2, Dengi Csenge, Medveczky Anna, Fleischmann Csenge, Csombai Izabella, edző Szilágyi József

Hétméteresek: 5/4, ill. 2/1

Kiállítások: 10, ill. 2 perc

Szilágyi József: – Egy igazi kihívásnak vettem, mikor megtudtam, hogy én lehetek az új edzője az U17-es serdülő lány csapatnak. Bizakodva mentem be edzést tartani az első napon, hisz sokakkal beszéltem, és minden beszélgetés arra a végkifejletre jutott hogy egy remek játékosokból álló csapatot vehetek át. Nincs mit megcáfolnom, hiszen velük az első perctől öröm volt dolgozni. Ez az első bajnoki fordulón be is bizonyosodott. A mérkőzést megelőző ,, szent,, beszéden a következők hangoztak el: ,, Érkezzünk meg ebbe a bajnokságba úgy hogy bajnokok szeretnénk lenni,, A kezdő sípszótól egészen a végéig nagyon magabiztosan és alázattal álltak hozzá az összecsapáshoz, és mindenki kivette a részét a sikerből. Nagyon hosszú út áll még előttünk, és mivel kb. 2 heti edzésmunkát tudtunk együtt végezni, így van bepótolni valónk illetve a kisebb-nagyobb hibákat meg kell próbálnunk közösen kiküszöbölni. A lányok előtt le a kalappal, egy igazi,, csapatmunka,, volt ez az első mérkőzés. Sajnos nem mehetünk el a mellett , hogy voltak hullámvölgyek a védekezésben illetve a támadásban, de ez csak időszakos volt. Kicsit megrázták magukat és végig vezetve egy nagy arányú győzelmet arattak. Szeretném megköszönni a sok szülőnek, hozzátartozóknak illetve mindenkinek, aki kijött szurkolni nekünk. Bízom abban, hogy a játékosok, illetve a nézők is örömmel hagyták el a mérkőzés végén a csarnokot.