+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

A listavezető Telekom Veszprémhez látogatunk

by: ckkse

0

A 2022-es esztendő utolsó tétmérkőzésén a világ egyik legjobb csapatához, a Telekom Veszprémhez utazunk. A K&H liga 13-ik fordulója egyben az őszi első féléves etap lezárása is lesz. A találkozót 16:00-kor kezdődik a Veszprém Arénában. Esélyekről kár értekezni, a legfontosabb, hogy méltó ellenfele tudjunk lenni a Magyar pontvadászat 26-ros rekordbajnokának.

A Veszprém biztosan nem lesz friss, hiszen tegnap előtt még Bl. mérkőzést játszott idegenben a Dinamo Bukarest ellen. (31-31) Persze náluk ha pihentetnek is szinte biztos, hogy világsztárokkal állunk szemben. Nagy Károly vezetőedző keretét illetően érdemi változás van az egy héttel ezelőtti Ferencváros elleni derbi óta, hiszen Mazák betegsége után játékra jelentkezik és hosszú idő után Pásztor játékára is van esély.

A legfontosabb cél az lehet, ahogy azt a Tatabánya ellen is tettük, sikerüljön minél tovább meccsben maradnunk és egy tisztességes eredményt elérnünk. Az utolsó pár mérkőzés biztatásra ad okot a már a tavaszra tekintve. A ceglédi csapat egyre jobban megtalálja a játékát mind védekezésben, mind támadásban. Ha ehhez még párosulni fog a hazai pálya is, – ezzel együtt a szurkolók támogatása – úgy a következő félévben sikerülni kell a bennmaradás kiharcolásának. KÖZÖSEN!

Hajrá Cegléd!