+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

A Szeged nyertre a mérkőzést

by: kolibri

0

MOL-PICK SZEGED–Ceglédi KKSE 42–21 (21–9)

K&H férfi kézilabda liga., 4. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött.
Vezette: Sándor, Szikszay.

MOL-PICK SZEGED: Alilovic – Radivojevics 5, Stepancic 5, Bombac 2, Bánhidi 2, Mackovsek 1, Källman 5. Csere: Mikler (kapus), Rosta 3, Gaber 1, Kaspárek 4, Bodó 2, M. Stranovsky 2, Zsitnyikov 3, Sostaric 7/1, Bajus. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Cegléd: Tamási – Gyene, Némeh B. 2, Mazák, Spekhardt 1, Juhász 1, Szepesi 2/1. Csere: Kránitz (kapus), Kállai, Vranac 3, Sinkovits 3, Zakics 6/2, Teleki 1, Kiss R. 2. Vezetőedző: Nagy Károly.

Hétméteres: 1/1., ill. 3/3.

Kiállítás: 4, ill. 2 perc.

 

2021 első mérkőzését a Szegeddel játszottuk. A hazainak több játékosa is nemrég érkezett vissza a világbajnokságról. Ez volt a két csapat 31. NB I-es találkozója, amelyet egymás ellen vívott.

 

A 8. percig kiegyenlített volt a mérkőzés a Szegediek elindultak, de a Cegléd gyorsan kiegyenlített 4-4-re. A szegediek kapusa jól védekezett, egészen a 20. percig nem tudtunk gólt szerezni. A Cegléd megpróbált visszakapaszkodni, de az első félidő végére 21-9 lett az állás.

A második félidőben igyekeztünk tartani a lépést, de a hazaiak kapusa nagyon jól fogta a labdákat és ügyesen kihasználták a helyzetet. A végeredmény 42-21 lett.

 

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője: – Voltak jó pillanatai is a Ceglédnek, ami tetszett, és nem mi vagyunk a preferencia számukra. Nagyon tetszett, ahogy nálunk mindenki hozzáállt a mérkőzéshez és egymásért küzdött. Így kell csinálni a jövőben is, ez a jó út. Sokat kell dolgoznunk, hogy összehangoljuk a csapatot, és minél jobb állapotban legyünk a szombati mérkőzésre.

Mikler Roland, a MOL-PICK SZEGED játékosa: – Jó volt ismét Szegeden játszani, egy edzés után rögtön jött ez a meccs, amely jó felkészülés volt számunkra. Nagy iramot mentünk, ez a hét arról szól, hogy minél jobban felkészüljünk a PSG-ből. Nagyon szeretném, ha feledtetnénk az őszi teljesítményünket és elkezdenénk gyűjteni a pontokat.

Nagy Károly, a Ceglédi KKSE vezetőedzője: – Gratulálok a Szegednek, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk méltó ellenfelei lenni. Gyengén játszottunk, kishitűek voltunk, ennél azért többre vagyunk képesek. Ezzel a játékkal nem tudtuk segíteni a hazaiakat a BL-felkészülésben. Csúnya mérkőzés volt, kijött a dinamikai különbség. El kell felejteni ezt a mérkőzést, és készülnünk azokra a találkozókra, amelyeken van esélyünk.

Sinkovits Benjamin, a Ceglédi KKSE játékosa: – Belülről elég kellemetlen mérkőzés volt, gratulálok a Szegednek. Nincs ekkora különbség a két csapat között, ebből a találkozóból sokat nem tanulhatunk, csalódott vagyok emiatt.