+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

A tavasz mérkőzése jöhet, Orosháza – Cegléd beharangozó

by: ckkse

0

Nagy rangadóra van kilátás az NB1/B keleti csoportjának 16-ik fordulójában. A Ceglédi KKSE felnőtt alakulata, a listavezető és bajnokaspiráns Orosházi FKSE csapatához látogat és bizony nem feltartott kézzel utaznak a fiúk az idegenbeli meccsre! Az elmúlt két fordulóban a télen megerősített csapatunk már úgy játszott, ami a céljai eléréséhez szükséges lesz. Mind a második helyezett Békés, mind a felsőházas Szeged U21 ellen látványos támadójátékot és kőkemény védekezést mutatott be csapatunk – remek kapusteljesítményekkel kiegészítve – így a 10 gólos és a feletti sikerek se maradtak el. Megkezdődött tehát a felzárkózás a felsőházi célokért.

Most azonban az eddigi legkeményebb dió következik. Az Orosháza csapata szenzációs őszt produkált. Volt, hogy 8 meccset nyertek zsinórban, emellett több nagy rangadót is behúztak. Számunkra a legfájóbbat éppen az ideiglenes hazai pályánkon Abonyban, ahol késhegyre menő küzdelem után, egyetlen góllal: 25-26 arányban győzedelmeskedni tudtak. Az Orosházában biztos különösen él a bizonyítási faktor, hiszen nem kis meglepetésre a legutóbbi fordulóban kikaptak a tabellán egyre feljebb lépegető, tavasszal megtáltosodó Vecsés ellen. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezen a meccsen az Orosháziak több meghatározó játékos nélkül léptek pályára. Ellenünk viszont az előzetes hírek szerint közel a legjobb keretével állhat fel Békés megyei ellenfelünk, így nem kérdés győzni szeretnének.

Nagy Károly vezetőedző fiai is a 2 pontért utaznak vasárnap 18:00-kor kezdődő találkozóra, szinte teljes garmadával, remek felkészülés után. Nem kérdés tehát, hogy óriási derbire van kilátás, hiszen aki itt nyerni tud, az mindenféleképp egy komoly skalpot húzhat be! Bízunk a ceglédi fiúkban, remélhetőleg sok-sok szurkolónk fog a mérkőzésre ellátogatni, hogy együtt harcoljuk ki a nagyon értékes győzelmet!

Minden bele fiúk, nyerni kell!

Hajrá ceglédi KKSE!