+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Átigazolási bomba: a magyar válogatott Imán Dzsamáli Cegléden!

by: ckkse

0

Négyszeres magyar bajnok, négyszeres magyar kupa győztes, egyszeres SEHA Liga győztes, háromszoros Bajnokok Ligája Final Four résztvevő, ebből kétszer döntős, 31 éves magyar válogatott átlövő igazol Ceglédre. Ha csak a nyers adatoknál maradunk, akkor is kitűnik, Imán Dzsamáli személyében igazi klasszis matéria érkezett csapatunkban. Sokan felkaphatják a fejüket, hiszen Dzsamáliról az utóbbi időben kevesebbet lehetett hallani. Még a 2019-es Világbajnokságon sérült meg, ami után Veszprémből a román bajnok Dinamo Bucaresti-hez igazolt. Itt vette fel vele a kapcsolatot egykori veszprémi és válogatottbeli csapattársa, a Ceglédi KKSE jelenlegi szakmai igazgatója Császár Gábor:

„Imán egy rendkívül profi szemléletű, kivételes képességű játékos, aki szeretné újra felépíteni magát Cegléden. Jó pillanatban sikerült beszélnünk, – megjegyezném, semmit nem kopott a magyar nyelvtudása – hiszen szem előtt tartva a Cegléd fejlődését, egy olyan játékost sikerült leigazolni, akinek a jelenléte mind a pályán, mind az öltözőben motiváló erővel bír. Imán rengeteget dolgozott azért, hogy a sérülése után újra a legmagasabb szinten játsszon. Sokan hívták játszani más csapatokból is, de úgy gondolom itt találta meg Imán is azt a helyet, ahol mind két fél a legtöbbet profitálhat az együttműködésből. Még mindig csak 31 éves játékosról beszélünk, azt gondolom, ha sikerül újra azt a teljesítményt hoznia, amire a képességei predesztinálják, még a magyar válogatottba való visszatérése sem kizárt.”

Természetesen ez egy hosszabb folyamat lehet, hiszen a sérülésből-sérülésbe esés mentálisan is megviseli a sportolókat. Imán most viszont egy olyan helyre jött ahol teljesen megújulhat, mindenki támogatja ebben és neki ez is a célja! Fokozatosan szeretné újra építeni magát és szeretne példát mutatni Cegléden a sportág iránti alázatból és szeretetből. Természetesen szurkolóknak pedig bomba gólokkal akar bizonyítani!

Egy biztos, Cegléden imádják a játékosokat, így jobb helyet nem is találhatott volna új játékosunk: – ízlelgessük még kicsit – Imán Dzsamáli!

Hajrá Imán, hajrá Cegléd!