+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Interjú

Balatonfüred nyerte a találkozót

by: kolibri

0

CEGLÉDI KKSE–BALATONFÜREDI KSE 26–35 (13–20)

Szombaton a Balatonfüred csapatát fogadta a Cegléd az abonyi sportcsarnokban. Sajnos a hazai csapatból Juhász Károly csapatkapitány nem tudott pályára lépni ezen a mérkőzésen. A vendég csapat jó formában érkezett, a tavaszi szezonban már volt 5 mérkőzésük, a hazaiaknak ez volt egymás után a második.

A mérkőzést a Balatonfüred kezdte jobban, de a Cegléd igyekezett behozni a hátrányt, de sajnos a 3 gólról nehezen tudtak elmozdulni, míg a füred többször is a kapuba talált. A 16. percen már 3-12 volt az állás. Itt lendületet kapott a Cegléd és próbálta behozni a hátrányt. A 22. percre már 8-14 volt az állás. Sajnos ez a különbség megmaradt, az első félidőre 13-20 volt az állás.

A második félidő kezdetén fej-fej mellett jöttek a gólok. A 46. percre viszont már 10 gól volt a különbség. A hazaiak próbálták a hátrányt lefaragni, de eredményes volt a Balatonfüred védekezése. A végeredmény 26-36 lett.

CEGLÉD: Kránitz – Pásztor Á. 1, Kállai 2, Szepesi I. 2 (1), Spekhardt 1, Németh B. 3, VRANAC 7. Csere: Tamási (kapus), Mazák, Kiss R. 2, Zakics 4, Gyene 2 (2), Teleki 2, Peszeki. Edző: Nagy Károly

BALATONFÜRED: BŐSZ – RODRÍGUEZ P. 8, Malinovic 2, SZÖLLŐSI B. 6 (3), Topic 3, VARGA M. 5, Bóka 3. Csere: Lovistyek (kapus), Dénes, Kőhegyi 2, Szűcs B. 1, Brandt 3 (1), Draskovics 1, Szmetán M. 1, Ág, Határ. Edző: György László

Kiállítások: 6, ill. 4 perc
Hétméteresek: 5/3, ill. 5/4

MESTERMÉRLEG
Nagy Károly: – A védekezésünk katasztrofális volt, ehhez hozzájárult, hogy sérülés miatt Juhász Károly nem tudott pályára lépni. Támadójátékban voltak jó pillanataink, de jelenleg a Füred sokkal erősebb csapat nálunk.

György László: – Az eredmény önmagáért beszél, nagyon örülök, hogy a játékosok komolyan vették a mérkőzést, jól koncentráltak. Támadásban és védekezésben egyaránt fegyelmezettek voltunk, jó felfogásban kézilabdáztunk.