+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Beszámoló: Csurgói KK – Ceglédi KKSE

by: kolibri

0

CSURGÓI KK–CEGLÉDI KKSE 28-19 (12-8)

Csurgó, játékvezetők: Bóna, Földesi.

CSURGÓ: Bordás, Pallag, Tatai (kapusok), Borsos 1, Gábor 2, Gebhardt 1, Hanusz 1, Kerkovits 1, Krsmancic 9 (1), Leimeter 6, Popovic, Szeitl 1, Tormás 1, Vasic 5, Vasvári. Edző: Baranyai Norbert.

CEGLÉD: Kránitz, Rózsavölgyi, Tamási (kapusok), Gyene, Kállai, Kiss R., Mazák 1, Németh B. 3, Pásztor 3, Sinkovits 1, Spekhardt 1, Szepesi 3, Teleki 1, Vranac 3, Zakics 3. Edző: Nagy Károly.

Kiállítások: 8, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 2/1, ill. 2/0.

 

A férfi kézilabda NB I. 5. fordulójában a Ceglédi KK SE ismét egy előrehozott mérkőzést játszott.

A Cegléd az Egerrel, a házigazda Csurgó pedig a Tatabányával lépett volna pályára, de mindkettőjük ellenfele halasztásra kényszerült a járvány miatt, így a két ellenfél nélkül maradt csapat pénteken játszotta le a szeptemberben elmaradt mérkőzésüket.

 

Jól indult a Cegléd számára a mérkőzés. A 12. percig vezetett a Cegléd, onnan jött a döntetlen. A Csurgó játéka volt ezután eredményesebb, de a Cegléd sem hagyta magát. A Csurgó kapusa több labdát is megfogott, így az első félidőre az eredmény már 12:8 lett.

A második félidő elején a Csurgó játszott eredményesebben, el is indult a nagyobb gólkülönbség. A 43. percben a Cegléd 3 gyors góllal igyekezett felzárkózni. A meccs végére a Csurgó behozott pár fiatal játékost, így a Cegléd kicsit fel tudott zárkózni a pontokban.

 

Végeredmény: Csurgói KK – Ceglédi KKSE 28:19 (12:8) 

 

MESTERMÉRLEG     

Alem Toszkics:   – Sokat készültünk, videóztunk erre a találkozóra, tudtuk, hogy jó az ellenfelünk, de a csapatunk lassan jön ki ebből a vírusos helyzetből, így nehéz követelni is. Ma jól védekeztünk, sikerült könnyű gólokat szerezni. Jó érzés ismét tétmeccseket játszani, ez a siker jó motiváció a Balatonfüred elleni mérkőzésre.

Nagy Károly:   – Normálisan kezdtünk, aztán a félidő derekán elfogyott a lendületünk. A védekezésünk nem a legkeményebb, a támadásaink is akadoztak. Tudtuk, hogy nehéz lesz ez a szezon. Jövő héten fontos találkozó vár ránk, innentől kezdve arra készülünk.