+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Utánpótlás

Beszámolók: U18, U20 szoros győzelmek!

by: ckkse

0

Serdülő és Ifjúsági csapatunk is idegenben lépett pályára az elmúlt héten. A fiatalabbak a Budapesti Kézisuli csapatától hozták el a pontokat, míg a nagyobbak Üllőn nyertek egy gólgazdag mérkőzésen. Mind két csapatunk továbbra is a második helyet foglalja el a tabellán, és mind két bajnokság góllövő listáját játékosaink vezetik Nagy Adrián és Farkas Bence személyében.

U18

Budapesti KSA-Ceglédi KKSE 32-34 (15-17)
Veréb,Szántósi,(kapusok), Ladányi 8, Szepesi 4, Dénes 2, Berta 2, Skultéti 1, Tóth 2, Gál H 6, Banai 2, Pató, Prinz, Nagy 6, Szabó 1,

Varga Péter:
Ősszel simán tudtunk nyerni a szimpatikus hazaiak ellen, így könnyebb mérkőzésre számítottam. Sajnos motiválatlanul lépett pár játékosom a pályára, és a lelkes hazaiak ezt kihasználták. Védelmünk gyatra volt, könnyen vertek meg bennünket egy az egyben, és a támadásokba is sok hiba csúszott. A vége szoros lett de sikerült nyerni. A következő hazai mérkőzésen sokat kell javulnunk.

U20

Üllői KSE-Ceglédi KKSE 43-48 (21-24)
Berki,Veréb,Schmidt,(kapusok), Banai Bálint 1, Ladányi 5, Panghy 13, Pálfi 3, Orosz 2, Farkas 10, Szobodek 1, Dorka 8, Banai Bence, Nagy 4, Juhász 1, Szűcs,

Nagy Attila:
Az Üllő csapata ellen léptünk pályára a pontszerzés reményében. Mivel hazai pályán vesztettünk ellenük pontot, ezért ki-ki mérkőzésre számíthattunk. A kezdő sípszót követően végig vezettünk, de nem volt egyszerű nyerni. Lövés hatékonyságunk, most jó százalékot mutatott. Viszont a sok lövéssel befejezett akció ellenére rengeteg labdát elszórtunk, sok technikai hibánk volt. Ezt a következő mérkőzésekre orvosolni kell. Kapusaink közepes teljesítményt nyújtottak. A fő gond a védelmünkkel volt, sok esetben 1:1-ben megvertek bennünket. Valamiért nem tudtunk felkeményedni, felpörögni. Voltak szép és jó megoldások a mérkőzésen, de nem játszottunk jól. Több játékos tudásszintje alatt teljesített, amin át kell lendülni a következő bajnokiig. Gratulálok a csapatnak!