+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Interjú

Új játékosunk Teleki Levente

by: kolibri

0

Csapatunk legújabb tagja Teleki Levente!
Vele készült interjúnkat olvashatjátok.

 

Mesélj egy kicsit magadról. Melyik csapatokban játszottál, milyen poszton?

Debrecenben születtem, ott is kezdtem el a kézilabdát általános iskolás koromban. Testi adottságaim miatt beállóba posztra kerültem, ami annyira megtetszett, hogy ott is ragadtam. A gimnáziumot már Békésen kezdtem el, ahol 2 évet játszottam. Majd 2015-ben Balmazújvárosba igazoltam, ahol 5 évet töltöttem el.

 

Miért döntöttél a Cegléd mellett? Mi volt a motiváció?

Azt gondolom, szükségem volt a váltásra, ahol új impulzusok érnek, új közegbe kerülök. A csapatról jókat hallottam, és a megfelelő szakmai háttér segítségemre lesz a fejlődésben.

 

Ismered a csapat eddigi eredményeit, illetve a játékosokat?

Az eredményeket követtem a játékosok között van, akivel játszottam már együtt. A többieket ellenfélként ismerem, szóval nem lesz idegen a közeg.

 

Fiatal, átalakuló csapatba érkezel, mik a terveid a jövőre?

Szeretnék hamar beilleszkedni, megtanulni a ceglédi játékrendszert. Sok játéklehetőséget szeretnék kapni, melyet a megfelelő teljesítményemmel akarok kiérdemelni.

 

Hallani a Mezőkövesd visszalépéséről. Mit szólnál hozzá, hogy a Cegléddel az NBI-ben játszhatnál?

Rendkívül örülnék neki, mindig a céljaim között volt az első osztályban való szereplés. Úgy érzem, megállnánk a helyünket.

 

Mit üzensz a szurkolóknak?

Mikor ellenfélként érkeztünk Ceglédre, mindig teltház előtt játszottunk, sokan szeretik a városban a kézilabdát. Remélem idén is sokan kilátogatnak a mérkőzéseinkre és buzdítanak minket.