+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Interjú

Farkas Bence: a ceglédi szurkolókra nagy szükségünk lesz pénteken!

by: ckkse

0

Miben rejlik a csapatotok ereje?

Farkas Bence: Egyértelműen a csapategységben, szerencsére nagyon jó brigád vagyunk, mind csapaton belül és azon kívül is nagyon jó a kapcsolat mindenki között.

Miket emelnél ki erősségeteknek?

A támadást emelném ki és a kapusteljesítményt. Berki Laci nagyon nagy támaszt tud nekünk adni a kapuból, amire nagy szükségünk van, támadásban pedig mindig van valaki/valakik, akiknél kiszakad a gólzsák.

A csapat nagy része mióta játszik együtt?

Ez a harmadik éve hogy fuzionált Cegléd-Abony-Törökszentmiklós utánpótlás szinten, de ez a mag körülbelül 2 éve játszik együtt.

Jellemezd a csapat és az edzőtök kapcsolatát!

Jó a kapcsolat a csapat és Nagy Attila edzőnk között, minden taktikai utasítást próbálunk betartani.(több-kevesebb sikerrel) Persze fiatalok vagyunk, van hogy elvisz a szívünk minket.

Hogy alakult ez a szezon, most vagytok a legjobb formában?

A szezon elején az volt a cél, hogy minimum a 1-3-ban végezzünk, de ha lehet akkor a tavalyi bronzéremnél még előrébb végezzünk, úgy érzem hogy a lehető legjobb formában van ehhez a csapat.

Mi lehet a kulcs a győzelemhez pénteken?

A taktikai utasításokat be kell hogy tartsuk, nem szabad, hogy forró fejjel menjünk bele a mérkőzésbe és persze a szurkolókra lesz a legnagyobb szükségünk, nem kevés meccshez a szurkolótáborunk segített hozzá. Kérünk mindenkit, aki teheti jöjjön ki szurkolni nekünk!! Hajrá Cegléd!