+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Kék cápák

Felnőtt Cápa vereség, serdülő győzelem

by: ckkse

0

A Ceglédi KK SE Kék Cápák felnőtt csapata vasárnap hazai pályán fogadta a Malév SC-t. Remek első félidő után a második játékrészre már nem maradt ereje a még épülő Cápáknak, így nem sikerült az újabb pontszerzés az NB II G csoportjában. A felnőttek után a listavezető U17 lépett pályára a jelenlegi másod helyezett Gyál csapatával szemben. Végül magabiztos Cápa győzelemmel zárult a rangadó.

Eredmények:

Felnőtt mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – Malév SC 33 – 38 ( 20 – 15 )

Cegléd, 180 néző, vezette Bálint, Török

Cegléd: Orosz Ivett, Semetka Gréta (kapusok), Mózes Dorina 7, Pesti Gréta 5(3), Peszeki Laura 5(1), Bujdosó Eszter 4, Tóth Patrícia 4, Gergi Bodor Boglárka 4 (1), Imbre Anna 2(1), Józsa Luca 1, Imregi Blanka 1, Kapusi Anna, Kis Dzsenifer, Ubornyák Mónika, Pintér Zsófia, Pető Blanka, edző Sipeki Levente

Hétméteresek: 12/6, ill .4/4

Kiállítások: 10, ill. 12 perc

Sipeki Levente: – Jól kezdtük a találkozót, hiszen tudatosan készültünk arra ,hogy hogyan is cserélnek, így könnyű helyzeteket alakítottunk ki lerohanásban. Ez jellemző volt az első játékrész nagy részére, így 7 góllal is vezettünk, amelyből 5 maradt a szünetre. A második etapot borzalmasan kezdtünk,0:4 után teljesen szétesett a támadójáték, temérdek hibát követtünk el védekezésben is, fizikálisan sem bírtuk, úgyhogy van még mit dolgozni. Sajnálom, mert több volt ebben a mérkőzésben.

U17 mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák  – Gyáli BKSE 32 – 26 ( 19 – 16 )

Cegléd: Sila Réka, Kocsis Anna(kapusok), Pesti Gréta 11(2), Kaposvári Vanda 7(1),  Imbre Anna 6, Fekete Alexandra 2, Gigor Stella 2, Kocsis Kata 2(1), Medveczky Anna 1, Vidéki Dorina 1, Csombai Izabella, Dengi Csenge, Ferenczi Lili, Fleischmann Csenge, Józsa Luca, Kövecses Judit, edző Szilágyi József

Hétméteresek: 5/4, ill .7/5

Kiállítások: 10, ill. 12 perc

Szilágyi József: – Az eddigi szezon legnehezebb mérkőzésén vagyunk túl. Nagyot küzdöttek a lányok ezen a mérkőzésen is. Az első félidő első felét nagyon enerváltan kezdtük, de ahogy telt az idő kezdtük felvenni a ritmust és a játékrész második felében ezt már mi is diktáltuk. Örülök annak , hogy ismét mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, és mindenki tett hozzá jó dolgokat. Védekezésben néha elaludtunk , de összességében elégedett vagyok a látottakkal. Nagyon bízom abban hogy ez a lendület ami a lányokban van kitart a szezon végéig. Gratulálok , szép munka volt !