+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Kék cápák

Felnőtt és U12 Cápa mérkőzések

by: ckkse

0

A Ceglédi KK SE Kék Cápák felnőtt és U12 csapata játszott bajnoki mérkőzéseket a hétvégén. A felnőttek hazai pályán alul maradtak a Bácsalmással szemben, az U12 korosztály pedig Szászbereken játszott két meccset.

Eredmények:

NB II felnőtt

Ceglédi Kék Cápák – Bácsalmás PVSE 26 – 34 ( 10 – 14 )

Cegléd, 50 néző, vezette Grézló, Miklós

Cegléd: Orosz Ivett(kapus), Mózes Dorina 6(1), Peszeki Laura 5(5), Gergi Bodor Boglárka 4, Tóth Patrícia 3, Imregi Blanka 3, Török Boglárka 3, Bujdosó Eszter 2, Ubornyák Mónika, Kapusi Anna, Pintér Zsófia, edző Dengi Zoltán

Hétméteresek: 8/6, ill. 11/7

Kiállítások: 8, ill. 8 perc

Dengi Zoltán: – Nem tett jót nekünk ez a hosszú pihenő. Nagyon enerváltan, fáradtan játszottunk, ez főképp a támadásban mutatkozott meg. Ez volt az a mérkőzés amit a két hétig játszunk akkor se tudtuk volna a magunk javára fordítani.

U12 XII. csoport

Ebben a korosztályban csak a félidei és a végeredmény kerül rögzítésre.

Abonyi KC – Ceglédi Kék Cápák 21 – 9 ( 13 – 8 )

ENUSE – Ceglédi Kék Cápák 14 – 9 ( 5 – 4 )

Szászberek 50 néző, vezette Csanádi, Szloska

Cegléd: Marticsek Réka(kapus), Andó Boglárka, Andó Villő, Juricza Lilla, Kelemen Kata, Mészáros Tamara, Mohácsi Tímea, Stummer Róza, megbízott edző Kelemen Tamás

Kelemen Tamás: – Az Abony elleni mérkőzésen picit megilletődtek a lányok az ellenfél több, magas játékosa miatt és ez az ijedtség végig is kísért bennünket a meccs folyamán. Valóban volt egy kisebb magasságbeli különbség, amivel sajnos sem a támadásban, sem a védekezésben nem tudtunk mit kezdeni, mondhatni fölénk nőttek mindenben az abonyi lányok. A második mérkőzésre egy kicsit el is fogytunk, ami betudható annak, hogy egyetlen cserével voltunk kénytelenek egész nap játszani. Az ENUSE is kellemetlen ellenfélnek bizonyult, főleg az agresszív, nyitott védekezésük miatt. A jó védekezésünk mellett a befejezésekbe sajnos több hiba is csúszott, ami miatt kialakult a néhány gólos különbség. Egy nagyon harcos mérkőzésen maradtunk alul az ellenfelünkkel szemben, de a lányokat minden dicséret megilleti a küzdeni tudásuk miatt!