+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Fontos lesz a ceglédi szurkolók bíztatása – Pásztor Ákos interjú

by: ckkse

0

Pásztor Ákos csapatkapitány: „Fontos lesz a ceglédi szurkolók bíztatása, várunk mindenkit a holnapi PLER elleni derbire!”

 

Gyors helyzetjelentést kérnénk: 5 forduló ment le és 5 forduló van hátra a felsőházból, hogy van a csapat?

 

P.Á. : Azt érzem, nyugalom van most a csapat háza táján és a már megszokott jó hangulat. Az első 5 fordulóban megismertük az ellenfeleinket, jó meccseket játszottunk és sikerült majdnem a maximális pontot hozni. A java viszont még csak most következik.

 

Számolgattok már, terveztek előre?

 

P.Á. : Szeretném kategorikusan kiemelni és így van ezzel az egész csapat is, hogy csak is az aktuális PLER elleni mérkőzésre koncentrálunk. Direkt kerüljük is a tabella nézegetését, nyilván átérezzük a mérkőzés jelentőségét és tudjuk, ha nyerünk, kicsit leszakíthatjuk a PLER-t. Azonban nem szeretnénk abba a hibába esni, hogy előre tekintgetünk. Feladat van, nyerni kell idegeben a PLER ellen, ez most csak is a fontos!

 

Mire lesz szükség a PLER ellen?

 

P.Á. : Taktikai mélységekbe nem szeretnék most bocsátkozni, de azt elmondhatom alaposan felkészültünk az ellenfelünkből. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindenképp győzelemre készülünk. Szeretném kiemelni, hogy számunkra tényleg nagyon fontos a ceglédi szurkolók bíztatása! Mindig örülünk és feldob minket, amikor idegenben is meghalljuk a bíztatást! Most is nagyon reménykedünk, hogy sokan elkísérnek minket és együtt harcolunk majd a PLER ellen!