+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Fradihoz látogatunk szombaton

by: ckkse

0

A K&H kézilabda liga 12. fordulójában ismét élcsapathoz, a Ferencváros gárdájához látogatunk. A zöld-fehérek elleni bajnoki mérkőzés szombaton 18:30-tól kezdődik, az Elek Gyula Arénában Budapesten. Ellenfelünk jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, de reális esélye lehet idén megcsípni a bronzérmet, a két nagy mögött.

Egy-egy váratlan pontvesztés előfordult idén is náluk, ilyen a legutóbbi Budakalász elleni egálra végződő meccsük. Jellemzően bőséggel szereznek gólokat a mérkőzéseiken, – gyors játékukból is kifolyólag -ezzel együtt viszonylag sokat is kapnak. Jó példa erre a Telekom Veszprém elleni egészen szürreális gólszámot hozó mérkőzésük, ahol 50-40-ven arányban kapituláltak. A kötelező mérkőzéseiket viszont nagy magabiztossággal, sok góllal hozzák általában.

Nem is csoda ez, hiszen a fradi keretében jelenleg nyolc olyan játékos van, akit behívott Chema Rodríguez  is a bő magyar válogatott keretbe és amely a januári kézilabda világbajnokságra készül. Nem vállal nagyot azzal az ember, ha a tisztes helytállást is jó opciónak veszi részünkről, viszont mi már a legutóbbi Dabas elleni meccsen is megmutattuk, nem megyünk sehova feltartott kézzel. A keretbe kezdenek visszatérni a sérülésből felépülő játékosok, akik perclimiten voltak, most még több lehetőséghez juthatnak. E mellett azt is látni kell, hogy a Fradi csak akkor van bajban, hogy ha remek védekezéssel lelassítják a játékukat, természetesen erre készülnek Nagy Károly vezetőedző fiai is.