+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Gráf Martinnal beszélgettünk

by: ckkse

0

Az átigazolási időszak során az utolsó pillanatokban is sikerült erősíteni Gráf Martin személyében, aki az Nb1-es Gyöngyöstől érkezik csapatunkhoz. A fiatal irányítót, első benyomásairól kérdeztük.

 

Hogy érzed magad Cegléden, milyen célokkal érkeztél a csapathoz?

Nagyon jól, mondhatni bökkenő mentesen sikerült a beilleszkedés, köszönhetően annak is, hogy sok játékost ismertem régebről a ceglédi csapatból. Cegléd szuper kis város, ahogy hallottam itt nagyon szeretik a kézilabdát, ezért nyilván célok is mindig vannak, aminek szeretnénk csapat szinten megfelelni.

Ezt pontosítanád nekünk?

Nem szeretnék nagyon előre szaladni, de azt gondolom ez a keret abszolút a felsőház kategóriát megüti az Nb1/B-ben, ezt a célt szeretnénk teljesíteni, majd ha ez megvan lehet további nemes célokat kitűzni.

Ha már keret, hogy látod a most két lejátszott meccs után a csapat erősségét?

Szinte csak betoppantam még a csapathoz, amikor ugye drámai vereséget szenvedtünk Vecsésen, ahol azt gondolom nem érdemeltük ezt meg. Viszont a következő héten, úgy érzem már az igazi arcát mutatta a csapat a Békés elleni magabiztos győzelemmel. Kis idő után is érzem, a Ceglédi KKSE egy remek játéktudást képviselő játékosokból álló brigád, amely ha most összeáll, sokkal jobb eredményekre is képes lehet! Ki szeretném még emelni Nagy Károly vezetőedző munkáját is, aki szintúgy segíti a beilleszkedést, hamar megtaláltuk a közös hangot.

Végül, magadtól mit vársz a Cegléd színeiben?

Mindenekelőtt jó játékot és a maximumot akarom kiadni, de az egyéni statisztikáim nem érdekelnek. Nekem a csapat a legfontosabb és minden erőmmel azon fogok dolgozni, hogy a Cegléd minél jobb helyezést tudjon elkönyvelni az év végén!