+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Győrben rangadót játszik csapatunk!

by: ckkse

0

Az NB I/B ötödik fordulójában újra világos képet kaphatunk arról, holt tart jelenleg a ceglédi felnőtt férfi kézilabdázás. Eddig csapatunk két arcát mutatta meg a bajnokságban. Olykor parádés játékkal brillírozva „bajnokaspiráns” arcát, máskor – akár egy meccsen belül – egy NB I/B-és középcsapat tűnt ki a játékunkból. Két hazai meccsünket, szinte végig dominálva nyertük, de idegenben eddig mint két derbinken elvéreztünk, sajnos viszonylag simán.

Most ismét utazni fogunk, még hozzá az éllovas, eddig veretlen Győri ETO-hoz. Mondani se kell, itt korán sem lesz az a játék se elég, amit eddig a hazai derbiken nyújtottunk, hisz a Győr, már a bajnoki idény előtt is az NB I/B legnagyobb bajnokesélyesei között volt számontartva. Az NB I felé tartó „zöldek” három győztes találkozójukon plusz 23-as gólarányt alakítottak ki, avagy magabiztosan húzták be a meccseiket. Egyetlen döntetlenjük a szintén veretlen és jelenleg a tabella második helyen álló BFKA-Veszprém ellen volt. A Győr keretét illetően rengeteg fiatal, most beérő tehetségre épít, illetve rajtunk kívül az egyik legtöbb NB I-es múlttal rendelkező játékost vonultatja fel. Tudatosan építkeznek évek óta összeszokott csapatuk van amit évek óta egy-egy puzzle darabbal egészítenek ki és idén már kimondták, az NB I-be való feljutás a céljuk.

Modern futós kézilabdát játszanak, ami eddig nem igazán ízlett nekünk. Most viszont a mi játékunknak kell majd dominálni, hogy legyen keresnivalónk Győrben! Egész héten készültek a fiúk az ellenfélből és szinte biztos, hogy nagy meccsre van kilátás. A Cegléd idáig még nem mutatta meg igazi erejét! Sokan még csak meg sem közelítették a tudásban bennük rejlő potenciált. Át kell lépni idegenben is a gátakat, mivel a csapat akkor lehet igazán komolyan vehető, ha idegenben is megközelítőleg hasonlóan tud teljesíteni, mint hazai pályán.

Nagy dolgok persze még nem fognak most eldőlni, de mindenképpen irányadó lesz a Győr elleni rangadó!

Meg kell mutatni, hogy a sárga-kék alakulat, igenis az NB I/B legjobb csapatai között van! Rajtatok a sor fiúk!

CSAK A CEGLÉD!