+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Győzelem a Ferencváros ellen

by: kolibri

0

A Komló elleni játék a múlt héten megmutatta, habár nem tudtunk nyerni, de tud küzdeni a Cegléd. Mind a két csapat a pontokért küzdött, a hazaiak és az előző vereségük után a vendég csapat is.

A mérkőzés első gólját a fradi dobta, de a 3. percben már egyenlített a Cegléd Pásztor Ákos góljával. A 9. percben 2-2 volt az eredmény, ahol a Cegléd sikeresen dobott és a vendéget fel is zárkóztak. Ez a 17. percig tartott ki, ahol a szép védések és gyólok dobása miatt a Cegléd átvette a vezetést. A Ferencváros próbált felzárkózni, de az első félidő többi részében már nem sikerült nekik. 13-9 volt az eredmény a félidőben.

A második félidőben a Cegléd lendülete megmaradt, törtek előre, de hamar behozták a vendégek a lemaradást. A 38. percre kiegyenlítettek. Innen fej-fej mellett halad az állás, 1 gól elejéig a Fradi átvette a vezetést, de gyorsan kontrázott a Cegléd. A 47. perctől a Cegléd meg tudta tartani az előnyét a mérkőzés végéig. A végeredmény 26-24.

Így a Cegléd sikeresen szerzett 2 pontot.

CEGLÉDI KKSE-FTC 26-24 (13-9)

Abony, játékvezetők: Bujdosó, Horváth.

CEGLÉD: Kránitz, Tamási (kapusok), Gyene, Juhász 5, Kállai 1, Kiss, Mazák, Németh 1, Pásztor 5, Sinkovits, Spekhardt 1, Szepesi 5 (4), Teleki, Vranac 7, Zakics 1. Edző: Nagy Károly.

FTC: Deményi, Győri, Zernovic (kapusok), Andelic 3, Bognár 1, Bohács, Bujdosó 6, Füzi 2, Imre, Kovacsics 6, Mikita 2, Nagy 1, Ónodi 1, Pordán 1, Schäffer 1 (1), Schuch. Edző: Horváth Attila.

Kiállítások: 12, ill. 6.

Hétméteresek: 4/4, ill. 1/1.

 

Nagy Károly, a Cegléd vezetőedzője:Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Gondoltuk, hogy harcosak és kemények lesznek a ferencvárosiak. Megpróbáltuk lassítani a játékot, és nem kapni könnyű gólokat. Volt tartásunk és szerencsénk is. Örülök ennek a két pontnak.”

Horváth Attila, az FTC vezetőedzője: „Gratulálok a Ceglédnek, jól játszott. Mi bekerültünk egy spirálba, amiből nem tudtunk kijönni. Valamivel jobb volt, mint a „kis Veszprém” elleni meccs. Sorsdöntő helyzetben most nem tudtuk azt játszani, amire képesek vagyunk. Lassúak és körülményesek voltunk, rossz döntéseket hoztunk. Nem érzem azt a csapategységet, ami jellemző volt ránk. Azt nem mondhatjuk, hogy nem akartunk, de nyögés lett belőle. Amibe együtt belekerültünk, együtt is kell kijönni belőle.”