+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Interjú

Hajdú Péter, a Ceglédre visszatérő “bal ágyú”!

by: ckkse

0

Hajdú Peti, vagy ahogy a csapatban mindenki szólítja “Sztivi” 7 évesen kezdett el kézilabdázni szülővárosában Salgótarjánban. Szabó Attila nevelőedzője szerettette meg vele a sportágat olyannyira, hogy egészen 20 éves koráig a tarjáni’ kézilabda kötelékében maradt.

Itt térnénk ki a strandkézilabda szeretetére, ahol a magyar válogatott oszlopos tagja, felnőtt VB. és EB. bronzérmes, illetve az egész EB. legjobb védőjátékosának járó különdíjat is már bezsebelhette.

Visszatérve a terembe: tarjánban’ felnőtt NB II-ben vágta először a gólokat új játékosunk, azonban a középiskolai tanulmányai után, már az NB I/B-ben lett csapatai meghatározó tagja. Legyen szó Szigetszentmiklósról, Törökszentmiklósról, Békésről, új balátlövőnk egyetlen dolgot tartott a szeme előtt: a fejlődési lehetőséget minden állomáson. Első ceglédi ideigazolásánál is ezt a szempontot tartotta a legfontosabbnak, jól is sikerült az itt tartózkodása, hiszen aktív szereplője volt az NB I/B-és szezont toronymagasan vezető csapatnak, amely szezont végül a Covid szakított félbe. Péter itt ismerte meg Nagy Károly vezetőedzőt aki elmondása szerint új szintre emelte a játékát és rengeteget tudott fejlődni a kezei alatt.

Az első ceglédi évéből karizmatikusan megmaradt neki a szurkolók közelsége, az, hogy itt együtt “lélegeznek” a játékosokkal és nagy figyelemmel követik a csapatot. Az NB I-es Dabasban is megfordult ezután Péter, ami szintén egy nagyon tanulságos szezon volt számára. A tavalyi idényben már ismét az “alma materben” baráti és hazai környezetben, avagy Salgótarjánban termelte a gólokat.

2022-ben azonban ismét jött az első osztályú megkeresés így ismét Cegléden bizonyíthat. Szeretne is, hiszen elmondása szerint, egy fesztelen közösség jött össze Cegléden amely nagy meglepetésekre lehet képes!

Legyen így! Sok sikert kívánunk Hajdú Péternek a ceglédi mezben!