+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Hasznos meccset játszottunk Szegeden

by: kolibri

0

Csütörtökön tartott a második mérkőzésünk az NB I-es szezonban, ahol Szegedre utaztunk, ahol a Pick Szeged csapata ellen léptünk pályára az új arénában.

A mérkőzés elején közösen emlékeztünk Marian Cozmára, aki ma ünnepelte volna a 40. születésnapját.

A mérkőzést a hazaiak csapata kezdte jobban, Mikler kiválóan védett a kapuban, jól fogta a lövéseket, így a Szeged 6 gólos előnyre tett szert már a játék elején. A vendégek első góljára a 7. percig kellett várni. Innentől a játék kiegyenlített volt, próbáltunk feljönni, de a gólkülönbség megmaradt. A hazai csapat sem tudok elmenni a gólok terén, hála Tamási Zsolt kapusunk védéseink. A félidőre az eredmény 21-10 lett

A második félidőt jól kezdtük és egy szép kiegyenlített mérkőzést játszottunk a Szegeddel. Az utolsó 15 perc volt, ahol a hazaiak 1-1 góllal tudták növelni az előnyüket, így a végeredmény 39-25 lett. Hasznos volt a mérkőzés számunkra, tudtuk gyakorolni amit akartunk és terveztük.

A meccs után már jövőbe tekintünk és készülünk a következő mérkőzésünkre a Veszprémi KKFT ellen.

Nagy Károly, a HÉP-Cegléd vezetőedzője: – Szerettük volna elkerülni a csúfos vereséget. Nagyon az út elején vagyunk, hiszen nagyjából két hónapja alakult meg a keret. Hatalmas technikai és fizikális különbség van a két csapat között, ettől az elején picit megijedtek a játékosaim. Hasznos meccset játszottunk, bízom benne, hogy a Szeged is profitált ebből.

Kállai Martin, a HÉP-Cegléd játékosa: – Gratulálok a hazaiak megérdemelt sikeréhez. Védekezésben és támadásban is voltak biztató pillanataink, a lényeg, hogy a következő mérkőzéseink jobban sikerüljenek.

Juan Carlos Pastor, a PICK Szeged vezetőedzője: – Két részre bontható a mérkőzés. Az első félidőben jól és koncentráltan kézilabdáztunk, de a szünet után inkább arra figyelt a csapat, hogy ne legyen semmi probléma, így a második félidővel kevésbé vagyok elégedett. A jövőbe tekintve magasabb kettes védőkkel gyakoroltunk.

Ludmán Marcell, a PICK Szeged játékosa: – Köszönöm szépen a mesternek, hogy ma is játszhattam tíz percet. Voltak hibáim, de a pozitív élményeket raktározom el magamban.

 

PICK Szeged–HÉP-Cegléd 39–25 (21–10)

K&H férfi kézilabda liga, 2. forduló. Szeged, PICK Aréna, dr. Bérczi Mihály sportcsarnok, 1170 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T.

PICK Szeged: Mikler – Bombac 2, Tönnesen 3, Gaber, Bánhidi 2, Bodó 6, Frimmel 4/1. Csere: Alilovic (kapus), Radivojevics 3/1, Rosta 2, Martins 4, Garciandía 3, Blonz 7/1, Szita 2, Tisza 1, Ludmán. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

HÉP-Cegléd: Tamási – Szűcs B. 3, Markovics, Juhász K. 2, Spekhardt 3, Kende 1, Szepesi. Csere: Kránicz (kapus), Bartha, Tóth M. 1, Mazák 2, Kállai 6, Hajdú 2, Teleki, Pásztor Á. 2/1, Csomor 3, Varga B. Vezetőedző: Nagy Károly.

Hétméteres: 6/3, ill. 2/1.

Kiállítás: 4, ill. 8 perc.