+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Hazai pályán a Budakalászt fogadjuk!

by: ckkse

0

Több mint másfél év után, megjárva az NB I/B-t, majd újra feljutva a legmagasabb osztályba: NB I-es bajnoki mérkőzést rendezhet – ideiglenes hazai pályáján – a Ceglédi KKSE. A bajnokság nyolcadik fordulójában, (ami nekünk már a kilencedik találkozónk) a Budakalászt fogadjuk, akik a tabellán minket három  ponttal és pozícióval megelőzve a tizedik helyen állnak.

Mondhatni tehát, hogy rögtön egy rangadóval lepjük meg a ceglédi kézilabda szimpatizánsokat, akiknek a szurkolására  most is nagyon-nagy szükségünk lesz, hiszen idegenben láthatjuk mekkora pluszt jelent, ha a csapat mellett ott van a saját tábora. A Budakalász két győzelmet húzott be eddig, a „kis Veszprémet” viszonylag simán, míg a Budai Farkasokat egy késhegyre menő egy gólos rangadón verték hazai pályán. Mi legutóbb a Komló ellen szenvedtünk vereséget, akivel viszont a kalász’ 29-29-es döntetlent játszott. Keretüket illetően, jobbátlövőjükre a góllövőlistát 45 góllal vezető, Sinkovits Benjaminra kell nagyon figyelni, hiszen a balkezes játékos semlegesítése kulcsfontosságú lesz. Nem mellesleg őt jól ismerjük, hiszen legutóbbi NB I-es szezonunkban még a Ceglédet erősítette. Mellette ki kell emelni a jobbszélső Varjú Martint is, aki szintén jól kezdte a szezont.

Nálunk a sérültek felépülése kulcskérdés lesz, de ha lesznek is hiányzók, akkor is úgy készülnek a fiúk, hogy csapatként 150%-ot nyújtanak. Nincs mese, megszeretnék mutatni a srácok a ceglédi szurkolóknak, hogy miért is kerültek ide! Fél éve sokaknak hívó szó volt az, hogy Cegléden hagyománya van a kézilabda sportnak, és szeretik a városban a mindenkori csapatot. Nagyon nagy szükség lesz tehát pénteken arra, hogy a csapat és a szurkolók egymásra találjanak és együtt egy nagy sikert arassanak. Nincs nyomás rajtunk, hosszú távú az építkezés, de most egy kulcsmomentum következik ezt mindenki érzi.

Hajrá Cegléd!