+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Utánpótlás

Irány a bajnoki cím!

by: ckkse

0

Ifjúsági csapatunk Kazincbarcikára látogatott péntek este.
Csapatunk egész évben kétszer szenvedett vereséget, az egyiket ősszel hazai pályán pont a Kazincbarcika csapata tréfálta meg fiainkat.
A bajnoki címre pályázó csapatunkban égett a visszavágási vágy és sikerült magabiztosan elhozni a pontokat ellenfelünktől. Az egész csapat kiemelkedően játszott, de a kapuban Berki közel 50 százalékos védési hatékonysága nagyban befolyásolta a sikert.

Az eddigi listavezető Gödöllő csapata botlott az elmúlt fordulóban, így négy mérkőzéssel a bajnokság vége előtt egy ponttal vezetik a Ceglédi fiúk a bajnokságot. Nagy valószínűséggel az utolsó forduló dönti el az aranyérem sorsát, amit hazai környezetben a Gödöllő csapatával játszanak május végén fiaink.

Szalézi-Kolorcity Kazincbarcika – CEGLÉDI KKSE 27-37 (15-19)
Berki, Schmidt, Veréb(kapusok), Dorka 3, Juhász 2, Ladányi 2, Pálfi 7, Szűcs, Banai Bálint 1, Panghy 4, Szabó 4, Nagy 6, Farkas 4, Banai Bence 1, Berta 3, Dénes,

Nagy Attila:
Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen ősszel, hazai pályán vereséget szenvedtünk tőlük. A hosszú út ellenére jól kezdtük a mérkőzést, végig mi vezettünk és nagyobb gólkülönbséggel tudtunk nyerni. Voltak hibák, de ellenfelünk nem tudta előnyére fordítani. Védelmünk, és kapusaink teljesítménye jó volt. Támadásaink lendületesek, gyorsak voltak. Távoli zónából is többször eredményesek voltunk. Viszont a góljaink nagy részét áttörésből, játékból kialakított ziccerből lőttük. Lövéshatékonyságunk jó százalékon volt. Remek mérkőzést játszottunk, gratulálok a fiúknak!