+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Játékosainkat kérdeztük a Mezőkövesd elleni meccsről

by: ckkse

0

Mit vársz magadtól és a csapattól a szezon második felében, illetve a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzéstől?

 

Mazák Martin: Azt gondolom a csapat az ötödik helynél többre hívatott! Az alapozás nagyon jól sikerült, mind taktikailag, mind a kondit illetően jó állapotban vagyunk. Juhász Karcsi érkezésével azt gondolom, a támadójátékunk még jobb lesz, én is többet tudok majd a támadó oldalon is hozzátenni. A Mezőkövesd elleni derbi teljesen más csata lesz, mind a decemberi Magyar Kupa találkozó. Ez sokkal keményebb meccs lesz, de természetesen csak is a győzelemmel lennék elégedett!

 

Szepesi István: A legfontosabbnak azt tartom, hogy a csapatot elkerüljék a sérülések és a covid járvány, ebben az esetben már előre léphetünk. A csapat alapvető célja a felsőházba kerülés, ha ezt teljesítettük, lehet tovább álmodni és még nemesebb célokért küzdeni.  Én is szeretnék idén még eredményesebb lenni a játékban: még precízebb heteslövésekkel és még több lerohanásos, könnyű góllal. A Mezőkövesd elleni derbi nem lesz könnyű csata, mert egy stabil csapat a kövesd’ két olyan gólvágóval, akiknek a hatástalanítása döntő faktor lesz. Mindenesetre győzelemre készülünk, nem akarunk csalódást okozni!

 

Kránitz Zoltán: Azt gondolom a csapatban sokkal több van, mint amit ősszel mutatott, így idén mindenféleképpen előrébb szeretnénk lépni! Úgy érzem ez sikerülni is fog, de ehhez túl kell lépünk az árnyékunkon és be kell húznunk azokat a kiélezett mérkőzéseket, amelyeket tavaly nem sikerült. Saját magamtól azt várom, hogy a védési statisztikám még fentebb csúszon, de a legfontosabbnak azt tartom, hogy döntő szituációkban tudjam segíteni a csapatot, a védéseimmel járuljak hozzá majd a győzelmekhez. A Mezőkövesd jó csapat, a belső posztokon fel lesz adva a lecke, de muszáj meg oldani a feladatot, és bízom benne meg is fogjuk, így bajnoki győzelemmel kezdjük az évet!