+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Kemény küzdelem végén nyert a Tatabánya

by: ckkse

0

Ceglédi KKSE–Grundfos Tatabánya KC 23–24 (14–14)

Kemény küzdelemnek ígérkezett a Tatabánya elleni mérkőzés. Néhány hete már jártunk a vendégeknél, akkor is nagyon szoros volt a küzdelem, nem hagytuk magunkat a Tatabánya ellen. De sajnos a végére elfáradtunk és nem sikerült nyerni.

A szombati mérkőzésre mindent bele adtak a játékosok, hiszen nagyon fontos a pontszerzés. A mérkőzés elejére látszódott, hogy a Budakalász eredményesebb a Dabasnál, ez plusz motivációt adott a pontszerzésre. Végre visszatérhettek a nézők és ez is adott egy hangulatot a játéknak.

Az első félidőben végig eredményesebben játszottak a hazaiak. A Tatabánya nem tudta átvenni a vezetést, csak a döntetlenig jutottak. Eredményesen dobált a Cegléd, sajnos a mérkőzés elején Spekhardt lesérült, így a kispadon kellett maradnia. De a védekezésben próbáltuk megmutatni, hogy nem hagyjuk magunkat. Az első félidő végére döntetlen lett az állás.

A második félidőben is fej-fej mellett meneteltünk előre. A 46. perce 3 góllal elment a Tatabánya. Az 56. percre már csak 1 gól volt a hátrány. A hazai csapat mindent megtett, hogy döntetlen legyen az állás, de sajnos több tényező miatt nem sikerült a bravúr. Így egy gólos különbséggel nyert a Tatabánya.

A nézők végig szurkoltak a játékosoknak és ez nagyon jól eső érzés volt.

Cegléd, 60 néző. V.: Andorka, Hucker

CEGLÉD: Kránitz – GYENE 7 (2), Kállai 1, JUHÁSZ K. 4, Spekhardt, Zakics 2, Németh B. 4
Csere: Tamási (kapus), Teleki 2, Vranac 1, Szepesi 1 (1), Kiss R., Tamási, Mazák 1
Edző: Nagy Károly

TATABÁNYA: BARTUCZ – Hornyák B. 2, Ancsin 2, Bozsovics 4, SIPOS 2, Debreczeni 1, Sunajko S. 3
Csere: Konecny (kapus), GYŐRI M. 7 (4), Ilyés, Balogh Zs. 1, Zdolik 2
Edző: Vladan Matics

Kiállítások: 4, ill. 8 perc
Hétméteresek: 5/3, ill. 4/4

MESTERMÉRLEG
Nagy Károly: – Remekül játszottunk, de a végére elfogytunk, elfáradtunk, a rutinosabb Tatabánya felőrölt minket. A vereség ellenére maximálisan elégedett vagyok a játékosaimmal.

Vladan Matics: – A Cegléd az utolsó leheletéig küzdött, nagyon jól játszott. A második félidőben a remek kapusteljesítménynek és a jó védekezésnek köszönhetően tudtuk csak legyőzni őket egy nagyon jó mérkőzésen.