+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Kék cápák

Két Cápa győzelemmel zárult a szezon

by: ckkse

0

A Ceglédi KK SE Kék Cápák U12 korosztályának két bajnoki mérkőzése zárta a lány csapatok 23-24 évi szezonját. A kis Cápák izgalmas összecsapásokon mindkét meccsüket 16-15-re nyerve hagyták el a pályát Törökszentmiklóson először a házigazda Székács, majd  a Tiszaföldvár ellen.

Ebben a korosztályban csak a félidei és a végeredmény kerül rögzítésre.

Székács KE – Ceglédi Kék Cápák 15 – 16 ( 7 – 4 )

Tiszaföldvár SE – Ceglédi Kék Cápák 15 – 16 ( 8 – 9 )

Cegléd: Kelemen Kata(kapus), Abdelmagid Szonja, Andó Boglárka, Juricza Lilla, Mészáros Tamara, Mohácsi Tímea, Stummer Róza, megbízott edző Kelemen Tamás

Kelemen Tamás: – Az első mérkőzést kicsit álmosan kezdtük és végig futottunk is az eredmény után. Egyetlenegyszer sem vezettünk a rendes játékidőben. Szűk egy perccel a lefújás előtt még 1 gól előnye volt az ellenfelünknek, amikor egészpályás emberfogásos védekezésre váltottunk. Az ellenfelünk hibázott, gyorsan egyenlíteni tudtunk, majd néhány másodperccel a mérkőzés vége előtt labdát szereztünk, amit egy tiszta gólhelyzetben lévő szabálytalanság és időntúli büntető követett. Ennek értékesítésével a mérkőzést a sírból visszahozva megszereztük a győzelmet. A második mérkőzésen már látszott a fáradtság a lányokon, mivel csere nélkül érkeztünk. Végig fej fej mellett haladtak a csapatok, de a végén ismét győzelemmel sikerült elhagyni a pályát. A beálló játékunk remekül működött és akaratból is jelesre vizsgáztak a lányok. Összességèben nagyon elégedett vagyok a CSAPATTAL, mert annak ellenére is két győzelemmel tudtunk búcsúzni a szezontól, hogy csere és „hivatásos” kapus nélkül játszottuk végig ezt a fordulót.