+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Utánpótlás

Kilenc volt a nyerő!

by: ckkse

0


Serdülő és ifjúsági csapatunk Lajosmizsén szerepelt a hétvégén.
Két magabiztos győzelmet sikerült bezsebelni csapatainknak, érdekesség, hogy mind kétszer 25-34-es eredmény született.
Serdülőink egy hónap után léptek pályára bajnoki mérkőzésen, míg idősebb korosztályunknak a válogatott hét maradt ki.

U18

Varga Péter
Látszott a fiúkon, hogy sok volt a tét nélküli mérkőzés kihagyás. Ha valaki az eredményt nézi, megfelelő lehet a kapott és a lőtt gólok száma, de nem voltam túlzottan elégedett. A kapusteljesítmény rendben volt és szakaszokban a védelmünk is. Kicsit többet hibáztunk kapussal szemben, de örülök a győzelemnek. Örömteli, hogy Jenei Máté pályára lépett élete első serdülő mérkőzésén, de sajnálom, hogy Prinz Olivérnek eltört az ujja. Mielőbbi gyógyulást kívánunk.
Ezt az időszakot felhasználtuk az erőnlétünk és a védekezésünk csiszolására, mert az utóbbi időben sok gólt kaptunk a mérkőzéseken. Kíváncsian várom az elkövetkező találkozókat, ami mind rangadó, mennyit jöttünk előre. Egy pont a listavezető Algyő előnye, de egymás után két derbinket is hazai pályán játsszuk az első és negyedik helyezett ellen. Igazi erőfelmérő lesz a tavaly még Szegeden szereplő fiatalok ellen. Gratulálok a srácoknak!

Mizse KC – Ceglédi KKSE 25-34 (14-18)

Jenei, Szántósi (kapusok), Ladányi 8, Szepesi 3, Dénes 4, Hornyik, Berta 3, Skultéti 1, Tóth 2, Gál Z 1, Gál H 4, Banai 3, Pató, Prinz, Nagy 5

U20

Nagy Attila:

Kisebb szünet után újra pályára léphetünk, most Lajosmizse otthonában. Az előző mérkőzésből tanulva bíztam, hogy kevesebb hibával, nagyobb csapatmunkával fogunk játszani. A tabella jelen állása szerint könnyebb mérkőzésre számítottunk, amire ellenfelünk gyorsan rá is cáfolt. Igaz mi vezettünk végig, de nagyobb gólkülönbséget nem tudtunk kialakítani. Támadásokban egyszerű játékokból, előnyszerzésből szélre kihúzott labdával ziccereket lőttünk. Sajnos az előző mérkőzésekhez hasonlóan a távoli lövéseink nem voltak igazán veszélyesek, több rontott átlövésünk volt. Továbbá nagyon bosszantó, hogy ismét rengeteg technikai hibánk és eladott labdánk volt a 60 perc alatt, amit ezen a szinten már nem lenne szabad. Tovább nehezítette dolgunkat, hogy sok esetben emberhátrányban kellet játszanunk. Védekezésben sok esetben lemaradtunk, 1-1-ben megvertek bennünket. Nagyobb előnyt a második félidő felétől tudtunk kialakítani. Érzésem szerint ellenfelünk elfáradt és a végére kijött a két csapat közti különbség. A csapatot a mérkőzés folyamán forgattam, próbáltam új felállásokat kipróbálni, fiatalabb játékosoknak lehetőséget biztosítani. Ezzel is gyakorolni a következő mérkőzésekre. Csapatból igazán a kapusunkat tudnám kiemelni, hiszen a 60 percen keresztül kiemelkedő teljesítményt mutatott, aminek köszönhetően is meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak!

Mizse KC – Ceglédi KKSE 25-34 (12-14)

Berki (kapus), Dorka 4, Juhász, Ladányi 3, Panghy 2, Dénes 2, Berta 1, Kovács, Pálfi, Kelemen, Seres 4, Nagy 8, Farkas 10.