+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Komlóra látogatunk, kőkemény mérkőzésre van kilátás!

by: ckkse

0

Az NB I-es férfi kézilabda bajnokság hetedik fordulójában Komlóra látogat csapatunk. Régi jó ismerős a Komló, akik már jó pár éve stabil NB I-es középcsapatnak számítanak, ennek ellenére NB I-es szezonjainkban jó emlékeket őrzünk róluk, hiszen már Nagy Károly vezetése mellett is sikerült anno két vállra fektetni aktuális ellenfelünket.

Természetesen a mostani idényben teljesen új csapatok találkoznak egymással, de így is lesz egy-két ismerős, elég csak Zobec Bruno Vilire gondolni, aki éppen tőlünk került Komlóra és lett azóta ott is meghatározó játékos. Ki kell emelni és egyben nagyon kell figyelni Melinycsuk Viktorra, a Komlóiak 21 éves irányítójára, aki jelenleg vezeti az NB I góllövőlistáját és ihletett formában játszik eddig a szezonban.

Nálunk a Csurgó utáni vereségen tovább léptek a fiúk. Egész héten ment gőzerővel a munka és immár a hétvégi derbin akarnak javítani. emellett pedig végre újra megmutatni – kiemelten az újonc fiatalok -, hogy miért is játszanak a legmagasabb osztályban. A Komló ugyan begyűjtött azóta döntetleneket, de régebben nyert a bajokságban mint mi, egészen pontosan szeptember közepén, ezért biztosan úgy készülnek, hogy most végre megtörik a majd’ két hónapos csendet. Jó lenne, ha mi felszabadultan nyomás nélkül és amit Nagy Károly vezetőedző is mindig kér, „vagányan, félelmeket hátrahagyva” kézilabdáznánk. Ez lehet a kulcs, mert a csapatban benne van a potenciál, de most már nagyon szeretnék a szurkolók is, ha ez újra megmutatkozna egy bajnoki derbin is.

Hajrá Cegléd!