+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Liga Kupa: Abonyban fogadjuk a Gyöngyöst

by: ckkse

0

A Liga Kupa küzdelmek negyedik mérkőzését – hazai pályán – Abonyban játssza csapatunk a Gyöngyös ellen. A pénteki 18:00-kor kezdődő derbin egy esetleges győzelem már biztos továbbjutást érne a csoportból. A gyöngyösi kéziseket jól ismerik Nagy Károly vezetőedző fiai, hiszen csak az elmúlt fél évben már negyedik alkalommal futunk velünk össze. Most először fogadjuk gyöngyösieket, eddigi találkozókon vertük őket edzőmeccsen, kikaptunk tőlük bajnokin és a Liga Kupában remiztünk velük. Mind három eddigi találkozón végig szoros, kiélezett csaták voltak.

Most is hasonlóra számíthatunk, mind két együttesnek 5-5 pontja van a csoportban és mindössze a pár góllal jobb gólkülönbségnek köszönhetően vezetjük a tabellát. Kereteket illetően, a Gyöngyös is a Liga Kupában előszeretettel játszatja a fiatalokat, nálunk a múlt héthez képest hosszú idő után már nem csak a padon, hanem a pályán is bevethető lesz csapatkapitányunk Pásztor Ákos. Mellette Kende Péter játéka is egyre valószínűbb és ahogy tervezve volt, a héten már Iman Dzsamali is a csapattal edzett.

Nagyon fontos lesz a szurkolók támogatása, hiszen ez a találkozó ugyan a felkészülést szolgálja a bajnokságra, de mostanság a Cegléd-Gyöngyös derbiknek mindig van egy külön éle, pláne így, hogy az itt győzedelmeskedő már biztos a legjobb négybe kerül a Liga Kupában.