+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Liga Kupa: megkezdjük az évet Dabason

by: ckkse

0

A 2023-as naptári esztendő első hetében már tétmeccset játszik a Liga Kupában a Ceglédi KKSE felnőtt csapata. A pénteken 18:00-kor kezdődő találkozót a Dabas ellen vívjuk idegenben. A derbi téttel bír ugyan, de sokkal inkább a februárban induló NB 1-es tavaszi pontvadászatra való felkészülést szolgálja.

A Dabas szintén az NB 1-ben játszik évek óta és számít biztos bennmaradó csapatnak, idén is stabilan tartják az NB 1-es tagságukat. A Liga Kupában eddig még nem termett számukra sok babér, hiszen a Gyöngyös ellen vívott oda-vissza vágón is kikaptak. Igaz ezeken a meccseken ők is sok fiatalt próbáltak ki.

Mi a Liga Kupában egy bravúros döntetlent harcoltunk ki Gyöngyösön, illetve biztosan vertük a Kecskemétet idegenben. Nagy Károly vezetőedző számára ezeken a meccseken szintén fontos, hogy azok is szerepet kapjanak, akik a bajnokságban kevesebb percet játszanak. A tavalyi év utolsó bajnokiaihoz képest több visszatérő lesz, azonban ezen a meccsen biztosan nem lesz még Iman Dzsamali, (jövő héten már a csapat rendelkezésére áll) Spekhardt Gergő, (őt még sajnos hetekig nélkülözni kell) és kérdéses Kende Péter játéka is, aki szinte már 100%-an felépült a kéztöréséből és edz is, de most még nem valószínű, hogy játszani fog.

Összességében egy jó játékkal tarkított pontszerzés sokat jelentene, hiszen legutóbb a bajnoki meccsen is közel voltunk hozzá Dabason, nem mellékesen nagy lépést tehetnék a Liga Kupa csoportból való továbbjutás felé.

Hajrá Cegléd!