+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Liga Kupa: negyeddöntő első meccse jön

by: ckkse

0

A Liga Kupa negyeddöntőihez érkezett a Ceglédi KKSE, ahol oda-vissza vágós rendszerben dől el, ki jut a Final Four-ba. Kedvező pozícióból várja csapatunk a negyeddöntőt, hiszen Liga Kupa csoportját, 5 győzelemmel és 1 döntetlennel zárva első helyen végezett a kvartettben. Így a másik csoport negyedik helyezettjével a Szigetszentmiklóssal csaphat össze, első körben idegenben.

Aktuális ellenfelünket jól ismerhetjük, hiszen legutóbb a tavalyi szezon NB I/B-és felsőházában kétszer is megmérkőztünk velük – mindkétszer magabiztosan nyertünk – idegenben 37-31 arányban. Idén az összevont NB I/B középcsapatának számítanak, de hazai pályán képesek meglepetésre. Jól példázza ezt az NB I-be igyekvő a bajnokságot biztosan vezető PLER elleni hazai döntetlenjük.

Természetesen számunkra kötelező itt nyerni, nem lebecsülve az ellenfelet, de a derbi jó alkalom lehet arra is, hogy Császár Gábor újra játékba kerüljön, – amennyiben tud játszani – illetve fontos az is, hogy játékban maradjon a csapat és még jobban összecsiszolódjon.