+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Magyar Kupa: közvetlen riválisunkat fogadjuk Abonyban

by: ckkse

0

A Magyar Kupa harmadik fordulójának küzdelmeibe csatlakozik be a Ceglédi KKSE, ellenfele „hazai pályán” Abonyban az NB I-es Budai Farkasok lesznek. Azok a Farkasok, akik tavalyi szezonban velünk együtt jutottak fel a legmagasabb osztályba és már 21/22-es NB I/B-és szezon felsőházában és idén is a bajnokságban késhegyre menő csatákat vívott velünk. Nem is csoda ez, hiszen tavalyi év végi idegenbeli remi az ő bajnoki címüket jelentette, idén viszont mi tudtunk – szó szerint – az utolsó másodpercben nyeri ellenük, ami kulcsfontosságú lehet a bennmaradásért vívott harcban.

Most se lehet könnyű derbire számítani, a Farkasoknak is presztízs ez a találkozó, nálunk pedig több maródi van, akik közül csak bízhatunk pár ember visszatérésében. Pozitív viszont, hogy van esély arra, hogy friss igazolásunk bemutatkozzon ezen a derbin. (róla holnap részletesen is írunk, előzetesen: egy remek lövőről van szó, aki a magyar válogatottnak is tagja volt)

Azt láthattuk a legutóbbi bajnokin és a játékosoknak is ez volt a visszajelzése, hogy óriási erőt adott, hosszú idő után újra hazai közönség előtt játszani és évezni a közönség bizalmát. Most is szükség lesz a „ceglédi hangokra” és dobszólóra, mivel a Farkasok is lelkes szurkolókkal érkeznek.

Összességében ebből a mérkőzésből új lendületet is szerezhet a csapat, igazi rangadóra van kilátás, reméljük közösen örülhetünk a meccs végén!

Csak a CEGLÉD!