+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Máris sorsdöntő meccs következik a Farkasok ellen!

by: ckkse

0

A K&H Férfi Kézilabda Liga, avagy az NB I 2022/23-as idényének ötödik fordulójában Budaörsre, a Budai Farkasok csapatához látogatunk szombaton, 18:00-ás meccs kezdéssel.

A két frissen feljutó alakulat csatája több szempontból is meghatározó lesz, hiszen a kiesés lesújtó kardja, mind két klub feje fölött ott van már. A Farkasok és mi is négyből négyszer kikaptunk, így a legnagyobb tét az, ki iratkozik fel először a tabellára – természetesen ponttokkal –  hisz csakis a győzelemmel lehetnek elégedettek a csapatok. Meg kell jegyezni, mind két társaság szalasztott el nagy lehetőségeket már a bajnokságban, ami betudható az újoncok rutintalanságának. Mi a Gyöngyös és a Fejér B. Á. L. Veszprém elleni végjátékot baltáztuk el.  A Farkasok pedig a legutóbbi fordulóban élhettek át egy nagy sokkot, hiszen a Budakalász ellen, a derbi legvégén időn túli hetest hibáztak, így maradtak pont nélkül.

Hogy ki lépi át először saját árnyékát az is nagy kérdés, a legutóbbi tétmeccsen, szintén Budaörsön szó szerint bajnoki döntőt játszottak a csapatok ahol szinte végig kézbe tartottuk a találkozóz, a végére azonban egalizáltak a Farkasok, mi elrontottuk a győzelmet – és bajnoki címet – jelenthető támadást, így a 23-23-as reminek akkor a Farkasok örülhettek.

Persze azóta átalakultak a csapatok, a Farkasok külföldi légiósokkal erősödtek, mi sok-sok tehetséges fiatallal. Ma eldől ki a legény a gáton, ki fogja hátára venni a csapatot és a kulcsmomentumokban jó döntéseket meghozni. Mind két együttesben vannak sérültek, a Cegléd részéről, viszont mindenkit próbáltak a héten összedrótozni, hiszen nincs mese: most vagy soha, nyerni kell!

CSAK A CEGLÉD!