+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Interjú

Nagy Adrián: szeretem ha van tét, ma nagyot kell alkotni a csapatnak!

by: ckkse

0

Miben rejlik a csapatotok ereje?

A csapat ereje abban rejlik, hogy több vezére van a keretnek, a csapat többsége fiatal , de lelkesek vagyunk és mindig tudjuk egymást biztatni. Személy szerint az ifiben is én vagyok a legfiatalabb, de próbálom magamra vállalni az irányítást a pályán belül és vezérnek lenni .

Miket emelnél ki erősségeteknek?

Erősségünknek a támadást, az örökös győzni akarást és a küzdeni tudást mondanám.

A csapat nagy része mióta játszik együtt?

A csapat nagy része évek óta együtt játszik, én az előző szezonba érkeztem, de szinte egyből sikerült beilleszkednem és úgy érzem vezérré válnom.

Jellemezd a csapat és az edzőtök kapcsolatát!

Az edzővel mindenki megtalálta a közös hangot, sokakat ismer több éve is és tudja mindenki erősségét, ami megkönnyíti az edző és a játékosok dolgát is.

Hogy alakult ez a szezon, most vagytok a legjobb formában?

Jól kezdtük a szezont , de voltak kisebb hullámok és ekkor értékes pontokat vesztettünk. Úgy gondolom, hogy a csapatnak most kell a legjobb formában lenni, mindenki 100%-ban oda fogja tenni magát az utolsó meccsen, ebben biztos vagyok!

Mi lehet a kulcs pénteken?

A győzelem kulcsa az szerintem mindenképp az lehet, hogy egy vezér mindig legyen a pályán. Emellett egy jó védekezéssel és egy jó kapusteljesítménnyel, illetve gyors támadásokkal jók lehetünk.

Mit üzensz a szurkolóknak?

A szurkolókat arra kérem , hogy minél többen jöjjenek el és szurkoljanak a csapatnak, hiszen ez lesz eddigi életünk legfontosabb utánpótlás mérkőzése! Nagyon fontos a győzelem megszerzése egy remek csapat ellen, így nagyon nagy szükség lesz rájuk!