+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Nagy küzdött a Cegléd a Tatabánya ellen

by: ckkse

0

Alaposan megizzasztottuk a Tatabányát a szombati mérkőzésen!

A csapatunkban többen még most jöttek vissza a koronavírus után, így ők fáradtabban és kevés edzéssel tudtak csak részt venni a mérkőzésen.

Az első félidőben a Cegléd nem hagyta magát egészen a 12. percig fej-fej mellett volt az állás. Itt 4 góllal sikerült megugrani a hazai csapatnak amit 6 gólra növeltek, de a Cegléd megindult és az első félidő végére már csak 3 gól maradt a különbség.

A második félidőben a Tatabánya kezdett jobban, újra 6 gól volt a különbség. 37. percben lendületet talált a Cegléd és gyönyörű játékkal a 49. percre már csak 1 gól maradt a különbség. Itt azonban már látszott a fáradtság és a cserék hiánya a csapatunkban, így a Tatabánya növelni tudta a különbséget.

 

GRUNDFOS TATABÁNYA KCCEGLÉDI KKSE 27-22 (14-11)


TATABÁNYA:
 WYSZOMIRSKI – Molnár B. 1, Győri M. 1, Juhász Á. 4, DEBRECZENI 5, Ancsin 1, HORNYÁK B. 7
Csere:
 Konecny (kapus), Ilyés, Zdolik 2, Nemes R. 1, BALOGH ZS. 5 (3)
Megbízott edző:
 Sibalin Jakab


CEGLÉD:
 KRÁNITZ – Gyene 3 (2), JUHÁSZ K. 4, Mazák 2, Teleki 2, NÉMETH B. 5, Pásztor Á. 1
Csere:
 Kiss R. 3, Szepesi I. 1, Kállai, Vranac 1, Zakics
Edző:
 Nagy Károly

Kiállítások: 8, ill. 8 perc
Hétméteresek:
 4/3, ill. 4/2


MESTERMÉRLEG


Sibalin Jakab:
 – Óriási erőbedobásra késztetett minket a Cegléd, de erre is számítottunk. A sorozatterhelés miatt mutatkoztak a fáradtság jelei rajtunk. Vannak hiányzóink is, különösen a széleken nehéz változtatni, és nem tudtunk kellően frissíteni. Ebben az erőltetett menetben nincs idő a regenerálódásra.


Nagy Károly:
 – Úgy készültünk, hogy ne szenvedjünk megalázó vereséget, ám voltak szakaszai a mérkőzésnek, amikor kifejezetten jól játszottunk. Sok játékosunk a covidból jött vissza, és ennyit bírtak, a végén a nagyobb rutin bizonyult döntőnek. Mi már április közepére koncentrálunk, akkor dőlhet el a bennmaradásunk.