+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Nagyon fontos bajnoki rangadó következik!

by: ckkse

0

A férfi NB I-es kézilabda bajnokság 20-ik fordulójában visszatérünk hazai pályánkra Abonyba és péntek 18:00-ás kezdéssel a Sport36-Komló csapatát fogadjuk. Jó hír, hogy mostantól a bajnokság végéig csak is mi pályánkon zajlanak a bajnoki küzdelmek, reményeink szerint hamarosan már Cegléden.

Rendkívül fontos derbire van kilátás, hiszen a Komló két hellyel előz csak meg minket, nem mellesleg egy győzelemmel beérhetjük a „kis Veszprémet” pontszámban, ami kulcskérdés, hiszen azonos pontszám esetén mindenképpen mi állunk jobban. (az egymás elleni eredményekből kifolyólag)

A Komló természetesen nagyon nehéz ügy lesz, hiszen egy igazi két arcú csapat 2023-ban. Jól mutatják ezt eredményei, hiszen két hete hazai pályán még a Tatabányát is megtudták verni, de a legutóbbi nagyon simán kaptak ki a füred’ ellen. Az nagyon jól látszik ebből is, hogy hazai pályán igazán veszélyesek, ősszel minket is 27-20 arányban vertek. Azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán, mi a keretünket illetően erősödtünk, összeálltunk, de kulcskérdés lesz, hogy a második félidőben melyik arcunkat mutatjuk.

A Farkasok és a Fejér-B.Á.L. Veszprém elleni második félidőkben koncentráltak maradtunk és a kulcsmomentumokban tudtunk jók lenni, jött is a győzelem. Ezzel szemben legutóbb a Budakalász otthonában, a kiegyenlített első félidő után teljesen elfogytunk a másodikban.

Hozzá tartozik, hogy több hiányzónk, kiesőnk volt azon a meccsen akik közül többen már bevethetők lesznek most. Mindenkire szükség is lesz a Komló ellen, különösen a szurkolótáborra, hiszen ez egy újabb igazi „4” pontos derbi lesz!