+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Nem sikerült a pontszerzés Orosházán

by: ckkse

0

Orosháza: ÖZMUSUL – PÁSZTOR M. 6 (2), Döme, USHAL 4, Kancel, TÓTH K. 7, Bella 2. Cs.: Majdán (kapus), Peskov 3, Lászlai 1, Sakic, Kiss A. 2.
Vezetőedző: Ratko Djurkovics.

Cegléd: TAMÁSI – Gyene 4 (4), Kállai, NÉMETH B. 3, Spekhardt 1, Juhász K. 1, Szepesi I. Cs.: Kránitz (kapus), Mazák 2, ZAKICS 5, Kiss R. 3, Pásztor Á. 1, Vranac 3, Teleki.
Vezetőedző: Nagy Károly.

Kiállítások: 10, ill. 6 perc+Mazák Marton a 47. percben kizárva.
Hétméteresek: 4/2, ill. 4/4.

A mérkőzést az Orosháza kezdte jobban. A 4. percben már 3 góllal elmentek. A Cegléd találatára az 5. percig kellett várni. A 8. percben 6:2 volt az állás ahol a ceglédiek időt kértek és több játékost cseréltek. Ezután sikerült eredményesen dobni és az első félidő végére beértük az Orosházát. 11:11 volt a félidőben az eredmény.

A második félidőben fej-fej mellett, nagyon szoros volt az eredmény. A 46. percben a cegléd átvette a vezetést. Sajnos nem tartott túl sokáig az 53. perceb kiegyenlített a hazai csapat, és meccs végére sikerült még 2 gólt lőniük. A végeredmény 25:23

Mestermérleg:

Ratko Djurkovics: – Korrekt, kemény meccset játszottunk. Sok problémával küszködtünk, de az utolsó három meccsen jó formát mutattunk. Ajándék ez a győzelem a klubnak és a játékosoknak is.

Nagy Károly: – Gyengén kezdtünk, nem voltunk itt fejben, ziccereket hibáztunk. Aztán feljöttünk, de ismét hibákat követtünk el, végül Mazák kiállítása megpecsételte a sorsunkat.