+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Utánpótlás

Nem sikerült itthon tartani a pontokat U20-as csapatunknak

by: ckkse

0

CEGLÉDI KKSE-SZALÉZI KOLORCITY KAZINCBARCIKA 36-39 (20-20)

Berki,Schmidt,Veréb(kapusok), Berta, Dorka 3, Juhász 3, Ladányi 4, Panghy 6, Farkas 8, Pálfi 4, Seres 2, Nagy 5, Orosz 1

Nagy Attila edző:
Hazai pályán fogadtuk ellenfelünket, Kazincbarcika csapatát. Tudtam, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk, amit az öltözőben is próbáltam hangsúlyozni a csapatnak. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, hiszen 3 gólos előnyben is voltunk. Mindezek ellenére ellenfelünk kitartóan „harcolt” és a félidőt döntetlenre tudta kialakítani. Védekezésben többször zavar volt, elváltottuk, lemaradtunk ellenfelünkről. Talán a gyenge védelmünknek is köszönhetően, kapusaink nem hozták az eddig megszokott védés százalékot. A második félidő közepétől sajnos mi mentünk az eredmény után.

Továbbra sem javult a védelmünk, és támadásban is jöttek a hibák. Rengeteg elhamarkodott, rossz befejezésünk volt, amiből ellenfelünk gólokat tudott lőni. Nehezítette a dolgunkat, hogy sok esetben emberhátrányban voltunk. A végjátékban volt némi javulás a kapuban, de az eredményt nem tudtuk megfordítani. Szomorú vagyok, hiszen több támadást tudtunk lövéssel befejezni, mint ellenfelünk, de gólra nem tudtuk váltani. Sajnos sok játékosunk nem hozta a megszokott játékát, amit a következő mérkőzésekre orvosolni kell.