+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Nem sikerült nyerni Veszprémben

by: ckkse

0

VESZPRÉMI KKFT–CEGLÉDI KSE 31–30 (14–16)

Nem sikerült nyerni a Veszprém ellen, így sajnos kiestünk az NB I-ből.

Az első félidőben nagyon jól indult a Cegléd, végig vezettek. Sikerült megtartani a több gólos különbséget. A második félidőben  a 47. percre sikerült csak kiegyenlíteni a hazai csapatnak. Ezután nagyon szoros volt az állás, de az 54. percben átvette a vezetést a Veszprém. Az 59. percben már 3 gól volt a különbség, igyekeztünk behozni, de sajnos nem sikerült, jól fogott hazaiak kapusa.

Így a mérkőzést a Veszprém nyerte.

Veszprém, 500 néző. V:  Bíró, Kiss

VESZPRÉM: Borbély – Tóth P.2, Széles, Bugyáki, Vajda, FAZEKAS G. 7, Seregi 1, Csere: MIKLÓS G. (kapus), Szeitl L. 2, Füleki, Szmetán 1, Hári 3, ÉLES B. 11 (5), Kristóf M. 1, Tóth M., Tóth A. 3. Edző:      Tombor Csaba

CEGLÉD: KRÁNITZ – Pásztor Á. 2, Kállai 1, TELEKI 5, Juhász K. 3, NÉMETH B. 5, SZEPESI I. 7 (2). Csere: Tamási (kapus), Hnidák, Kiss R. 1, Zakics, Gyene 2, Mazák 1,  Vranac 3. Edző: Nagy Károly

Kiállítások:  6, ill. 10 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 2/2

MESTERMÉRLEG

Tombor Csaba:  – A becsületünk azt kívánta, hogy küzdjünk, hajtsunk az utolsó pillanatig. Ilyen hajtós, kemény meccsre készültünk. Ötgólos hátrányból sikerült visszajönnünk, ami azt mutatja, van tartásunk. Az első félidőben gyengén kézilabdáztunk, a másodikban már jobban játszottunk, Miklós Gergő pedig bravúrosan teljesített a kapuban. Eddig negyven meccset játszottunk a szezonban, ebből harminckettőt a tavasszal. Kőkemény hetek vannak mögöttünk.

Nagy Károly:  – Kezdetektől mondom, hogy a mi keretünk NB I/B-s, azonban kemény és tisztességes munkával beleértünk az NB I-be. Szerintem inkorrekt az idei bajnokság, nem lenne szabad, hogy bárki búcsúzzon. Akadtak időszakok, amikor annyira elfogytunk, hogy mindenki velünk akart játszani, de nem szóltunk, tettük a dolgunkat. Becsülettel küzdöttünk, sajnálom, hogy aki tisztességes, az így jár.