+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Pontokért utazunk a „kis Veszprémhez”!

by: ckkse

0

A Fejér B. Á. L. Veszprém csapatához utaznak a ceglédi kézilabdások szombaton, a K&H Férfi Kézilabda Liga harmadik fordulójában. A 18:00-kor kezdődő találkozó tétje igen nagy, hiszen két eleddig nyeretlen csapat találkozik, így mind két együttes számára cél, hogy feliratkozzanak a tabellára.

A „kis Veszprém” az idei naptári évben még Magyar Kupa döntőt játszhatott, az NB I előző kiírásában biztos bennmaradok voltak a tizedik helyükkel, így némileg meglepő, hogy két vereséggel kezdték az idényt. Hozzá tartozik a történethez, hogy a Komló ellen hazai pályán igazi késhegyre menő csatában maradtak alul 32-34 arányban. A Budakalász elleni viszonylag sima hat gólos vereségük, viszont némileg meglepő kategória. Figyelembe kell természetesen venni, hogy a keretük is több helyen változott, az egyik irányítójuk Tóth Márton éppen hozzánk tette át a székhelyét az idei szezonre. Aktuális ellenfelünk természetesen most már kötelezőnek veszi hazai pályán a győzelmet ellenünk. Muszáj nyerniük, ahogy a honlapukon is fogalmaztak, hiszen ez a csata is nagyban befolyásolni tudja, ki az aki megtarthatja az NB I-es tagságát.

Számunkra jól sikerült a heti felkészülés, ami jó hír elkerülték a sárga-kékeket a sérülések, így előreláthatólag teljes garmadával léphet pályára Veszprémben Nagy Károly vezetőedzőnk csapata. Annak ellenére, hogy papíron most is a hazai pályát birtokló együttest tartják esélyesebbnek, a ceglédi fiúk rendkívül magabiztosak. Akarják a sikert, érzik magukban az erőt! Mindig az első győzelmet a legnehezebb begyűjteni az NB I-ben. Az első két fordulóban kalkulálható volt a kapitulálás, (hozzá kell tenni a Gyöngyös ellen így is minden esélyünk megvolt, hogy behúzzuk a derbit) azonban most először az idei szezonban nagy esélyekkel lépünk pályára. A fiúkon a sor, hogy megmutassák itt a helyük a legmagasabb osztályba!

Győzelemre fel! Csak a Cegléd!